“Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μιλάνε ελληνικά όταν παίζουμε χαρτιά και μας κλέβουν”

Ο Μπόμπι Πόρτις είχε όρεξη για πλάκα σε μία εναλλακτική συνέντευξη που έδωσε, δηλώνοντας ότι ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μιλάνε ελληνικά όταν παίζουν χαρτιά σε ζευγάρια και σίγουρα κλέβουν.

Ο Μπόμπι Πόρτις των Μπακς φημίζεται για τις ατάκες του. Παραχωρώντας λοιπόν μία χιουμοριστική συνέντευξη σε podcast μπόρεσε να… ξεσαλώσει όταν δέχθηκε μία σειρά από αστείες ερωτήσεις, βγάζοντας παράλληλα στην σέντρα τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, υποστηρίζοντας ότι τα αδέλφια κλέβουν όταν παίζουν χαρτιά.

Με τους δημοσιογράφους να ρωτάνε ποιος συμπαίκτης του είναι πιο πιθανό να κλέψει στα χαρτιά, ο Πόρτις απάντησε: “Ο Γουέσλι Μάθιους. Βασικά, όχι, όχι όχι. Ο Γιάννης και ο Θανάσης. Πάντα μιλάνε ελληνικά όταν παίζουμε χαρτιά και μας κλέβουν”.

Ο Πόρτις πάντως έδωσε κι άλλες ωραίες απαντήσεις. Υποστήριξε ότι ο συμπαίκτης που είναι πιο πιθανό να αρπάξει τον λογαριασμό σε ένα εστιατόριο είναι ο Τζρου Χόλιντεϊ, ενώ ο Κρις Μίντλετον είναι το λιγότερο πιθανό να το κάνει αυτό, ότι αυτός και ο Μίντλετον είναι πιο πιθανό να κερδίσουν σε παιχνίδι με χαρτιά και ότι ο συμπαίκτης του που είναι πιο πιθανό να τον… σπρώξει σε μία ουρά για φαγητό είναι ο Μπρουκ Λόπεζ.

 

To Top