Ο Γιάννης μετά το πρώτο τριπλ-νταμπλ: “Θα πρέπει να υποφέρουμε λίγο”!

Εκπληκτικός για ακόμη μία βραδιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οδήγησε τους Μπακς στην «σκούπα» επί των Χιτ, καθώς ήταν ο κορυφαίος παίκτης στην νίκη των «ελαφιών» με 120-103 μέσα στο Μαϊάμι, που «έγραψε» το 4-0 στην σειρά των πλέι οφ της Ανατολής. 

Ο Ελληνας άσος, σημείωσε το πρώτο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του σε πλέι οφ του ΝΒΑ. Ο Giannis τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους, 15 ασίστ και 12 ριμπάουντ σε 36 λεπτά συμμετοχής, «σκορπίζοντας» την άμυνα των Χιτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντετοκούνμπο έγινε ο τρίτος παίκτης στην Ιστορία των Μπακς με τριπλ νταμπλ στα πλέι οφ, μετά τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ το 1970 και τον Πολ Πρέσι το 1986.

Και λίγο μετά το τέλος του αγώνα, απέδειξε ξανά, πως παρά το αγωνιστικό μεγαλείο του, διαθέτει ακέραιο χαρακτήρα, με βασικό στοιχείο την ταπεινότητα: «Πρέπει απλώς να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας και να προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα, ειδικά αμυντικά. Θα είμαστε έτοιμοι, όποια ομάδα κι εάν βρεθεί αντίπαλος μας. Εάν θέλουμε να κάνουμε υπέροχα πράγματα, θα πρέπει να… υποφέρουμε λίγο. Δεν θα είναι εύκολο».

Η ομάδα του Μιλγουόκι, θ΄ αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση, τον νικητή του ζευγαριού Μπρούκλιν Νετς-Μπόστον Σέλτικς (2-1).

Σε αγώνες για τα πλέι οφ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Μαϊάμι-Μιλγουόκι        103-120

Το Μιλγουόκι προκρίθηκε στην ημιτελική φάση με 4-0 στις νίκες.
Πόρτλαντ-Ντένβερ        115-95
Οι δύο ομάδες έχουν σημειώσει από δύο νίκες.

Ουάσινγκτον-Φιλαδέλφεια 103-132
Η Φιλαδέλφεια προηγείται με 3-0 στις νίκες.

Μέμφις-Γιούτα           111-121
Η Γιούτα προηγείται με 2-1 στις νίκες.

To Top