Ο Γιάννης Μπουτάρης θα αναγορευτεί σήμερα επίτιμος διδάκτορας του ΔΙΠΑΕ

Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος θα αναγορευτεί ο Ιωάννης Μπουτάρης.

«Ο κ. Μπουτάρης θα τιμηθεί για την προσφορά του στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη και το Έθνος -η οποία έχει αναγνωριστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος- καθώς επίσης και για την προσφορά του στην τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης με όχημα το πολυπολιτισμικό παρελθόν της.

Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου στις 11:00 στην αίθουσα Grand Pietra Hall του ξενοδοχείου Porto Palace. Η τελετή αναγόρευσης του κ. Μπουτάρη θα ξεκινήσει με την προσφώνηση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, ομότιμου καθηγητή Α.Π.Θ. κ. Αθανάσιου Καΐση. Ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης, καθηγητής κ. Ευάγγελος Χρήστου, θα εκφωνήσει τον έπαινο του τιμώμενου. Ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού, καθηγητής κ. Θεόδωρος Καργίδης, θα αναγνώσει το ψήφισμα της αναγόρευσης του κ. Μπουτάρη σε επίτιμο διδάκτορα. Η εκδήλωση θα κλείσει με την αντιφώνηση-ομιλία του τιμώμενου.

 

To Top