Ο Γιάννης Παπαδόπουλος άλλαξε καριέρα, έχει το ποδόσφαιρο μόνο ως χόμπι

Πίσω του έχει αφήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ο πρώην παίκτης του Άρη, Γιάννης Παπαδόπουλος ξεκινώντας καριέρα στον χώρο του real estate.

Ένας από τους παίκτες που όλοι πίστευαν ότι θα κάνει καριέρα τελικά ποτέ δεν ανταποκρίθηκε. Πλέον παίζει αφιλοκερδώς για τον Ηρακλή και μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, παραδέχθηκε ότι περίμενε περισσότερο πράγματα από τον εαυτό του.

Σε ερώτηση για το αν ο πατέρας του (Δανιήλ, επί χρόνια παίκτης του Ηρακλή) περίμενε περισσότερα από εκείνον απάντησε: “Και εγώ περίμενα περισσότερα από εμένα, αλλά δεν έγινε και κάτι. Έχουν γίνει τα λάθη, τα αναγνωρίσαμε και συνεχίζουμε. Στο παρελθόν γυρνάμε μόνο για να δούμε τα λάθη μας”.

Συνεχίζοντας για την νέα καριέρα που ακολουθεί είπε:  “Ασχολούμαι πλέον με το real estate. Μπόρεσα και διάβασα στην καραντίνα και είχα και μία πρόταση. Αποφάσισα να το δοκιμάσω και μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζω ότι θα έχω μία καλή καριέρα. Είμαι ο διαμεσολαβητής, ενώνω τα παζλ προσπαθώντας να κάνω την διαπραγμάτευση μεταξύ του αγοραστή και του πωλητή”.

To Top