Ο Γιάννης Πετίδης υπεύθυνος των ακαδημιών γυναικείου βόλεϊ του Άρη

Υπεύθυνος των ακαδημιών του γυναικείου βόλεϊ του Άρη ανέλαβε ο Γιάννης Πετίδης, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον υπεύθυνο του τμήματος, Γιάννη Ρεντζεπέρη, και με την προσθήκη του ολοκληρώθηκε το προπονητικό τιμ των «κίτρινων».

Υπενθυμίζεται πως στο «τιμόνι» της γυναικείας ομάδας παρέμεινε ο «αρχιτέκτονας» της φετινής επιτυχίας, Δημήτρης Σολκίδης, ενώ προ ημερών ανέλαβε τα ηνία στα αναπτυξιακά τμήματα ο πολύπειρος Βούλγαρος τεχνικός, Δημήτρης Ιόβτσεφ.

Οι άνθρωποι του Άρη με τις κινήσεις τους απέδειξαν για μία ακόμα φορά πως ο πήχης έχει μπει ψηλά για τη νέα χρονιά και στόχος τους είναι η αναβάθμιση του γυναικείου βόλεϊ του συλλόγου, επιδεικνύοντας συνέπεια σε λόγια και πράξεις.

Όπως ενημέρωσε το γυναικείο βόλεϊ του Άρη:

«Ο Γιάννης Πετίδης θα είναι ο υπεύθυνος Ακαδημιών του Άρη για τη νέα χρονιά. Ο έμπειρος τεχνικός, που έχει εργαστεί στο παρελθόν σε πολλές ομάδες και έχει αρκετές επιτυχίες στα αναπτυξιακά τμήματα, συμφώνησε με τον υπεύθυνο του γυναικείου βόλεϊ, Γιάννη Ρεντζεπέρη και τη νέα χρονιά θα ηγείται της προσπάθειας του συλλόγου για τη σωστή εκμάθηση του βόλεϊ στις εκκολαπτόμενες αθλήτριες των «κιτρινόμαυρων».

Με τη προσθήκη του Πετίδη, ο Άρης ολοκληρώνει με το καλύτερο τρόπο το προπονητικό του τιμ, καθώς ήδη έχει παραμείνει στο «τιμόνι» της γυναικείας ομάδας ο Δημήτρης Σολκίδης, ενώ στα αναπτυξιακά τμήματα (νεάνιδες, κορασίδες, παγκορασίδες) προπονητής ανέλαβε ο Δημήτρης Ιόβτσεφ».

* Στη φωτογραφία αριστερά είναι ο Γιάννης Πετίδης και δεξιά ο υπεύθυνος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Γιάννης Ρεντζεπέρης

To Top