ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Γιάννης Σπαθάρας ξαναχτυπά με νέο σκίτσο για τον Σούντγκρεν (photo)

Είναι ο άνθρωπος που αποτυπώνει στο χαρτί μορφές του Άρη, μεγαλώνοντας περισσότερο το dna του συλλόγου. Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαθάρα που μέσα από τα σκίτσα του φέρνει στις μνήμες όλου του κόσμου μεγάλες αθλητικές στιγμές.

Το νέο δημιούργημα του Αρειανού, Γιάννη Σπαθάρα είναι το σκίτσο του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ενός ποδοσφαιριστή που με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει και τον πιο δύσπιστο φίλο της ομάδας. Ο Σουηδός μαζί με τους Καμαρά και Ματέο Γκαρσία πανηγυρίζουν το μεγάλο διπλό του Άρη στο Βόλο, ενώ πίσω τους παίκτες και κόσμος γίνονται ένα για το… 2άρι στο Πανθεσσαλικό!

Μάλιστα το έργο του το συνοδεύουν και τα παρακάτω λόγια:

«Αν και συνήθως κάνω σκίτσα που αναπαριστούν μεγάλες στιγμές της ομάδας (τίτλους,προκρίσεις κτλπ),αυτή την φορά επέλεξα να ζωγραφίσω τον τωρινό ποδοσφαιρικό ΑΡΗ που δυναμώνει ολοένα και περισσότερο σε τέτοιο βαθμό που ενοχλεί το “σύστημα” και είναι φανερό πως δέχεται έναν πρωτοφανή πόλεμο συσπειρώνοντας τον κόσμο και την οικογένειά του ΑΡΗ, που βλέπει την ομάδα του να παλεύει με πάθος ταλέντο και αγωνιστικότητα απέναντι σε όλους! Χωρίς φόβο!!

THIS IS ARIS!!.. AGAINST ALL!

Επέλεξα τον Daniel Sudgren ως πρωταγωνιστή του σκίτσου γιατί πάρα τον παραγκονισμό του την 1η χρονιά στην ομάδα (άσχετα με το αν είχε μέρος ευθύνης ή όχι), απέδειξε με την υπομονή του και τον προσωπικό επαγγελματικό εγωισμό του και την μαχητικοτητα του ότι δεν τα παρατάει ποτέ και κέρδισε την θέση που του αξίζει στην ομάδα αλλά και στις καρδιές των οπαδών!

Τον Mateo Garcia που μετά την επιστροφή του αρχίζει να θυμίζει τον παίκτη που γουστάραμε όταν πρωτοήρθε στην ομάδα και όλοι ποντάρουμε στο ταλέντο του!

Τον Kamara που αποτελεί την μεγαλύτερη οικονομικά μεταγραφή-επένδυση του ποδοσφαίκου ΑΡΗ, έχει δείξει στοιχεία του ταλέντου και είναι θέμα χρόνου να ρυθμίσει το ΑΚ-47 στο κατά τυπάς!!

Στο background οι παίκτες της ομάδας και ο κόσμος που για ακόμα φορά πάρα τις απαγορεύσεις και τις δυσκολίες έδωσε το παρόν στο Πανθεσσαλικό και απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι πρόκειται για τον πιο πιστό και πιο τρελο λαό».

Μεταξύ των σκίτσων που έχει ζωγραφίσει είναι το μεγάλο διπλό του Άρη στη Μαδρίτη, τον Νίκο Γκάλη, τον Χαβίτο και άλλα πολλά.

Στις 20 Οκτωβρίου μέσα από τη συχνότητα του Yellow Radio 101,7 είχε κάνει ανοιχτή πρόσκληση στην ΠΑΕ Άρης για συνεργασία, ενώ ήδη έχει στείλει κάποια σκίτσα του με mail στα γραφεία του συλλόγου. Θυμηθείτε ΕΔΩ τι είχε πει τότε…

To Top