Ο Γιάχος σφυρίζει στο Αγρίνιο το Παναιτωλικός-Άρης!

Ο Θανάσης Γιάχος από τη Χίο θα είναι ο διαιτητής του αγώνα στο Αγρίνιο την ερχόμενη Πέμπτη ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Άρη.

O Γιάχος θα έχει συνεργάτες τους Μιχάλη Καρσιώτη (Κορινθίας), Αντώνη Καρατζίκα (Αθηνών), με 4ο διαιτητή Γεράσιμο Ντίτσιο (Πρέβεζας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι  Γιώργος Αμυγδαλής από τις Σέρρες.

Πρόκειται για τον διαιτητή που έγραψε την απόλυτη αρνητική ιστορία με τα σφυρίγματά του στον περσινό τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, όταν… “πρόσφερε” τον τίτλο στην ομάδα του Πειραιά. Εκείνη η διαιτησία του, τον είχε βάλει στο… “ψυγείο”. Ο Γιάχος ήταν 4ος διαιτητής στην ήττα-θρίλερ με 4-3 από τον Λεβαδειακό!

Ο Γιάχος είχε κάνει… “ποδαρικό” στο 2013, όταν είχε πολλά λάθη σε βάρος του Άρη στο περσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (νίκη με 2-1). Όπως αναφέρει το αρχείο του PRESSARIS: 

“Στο 58’ ο Περιστερίδης «γκρέμισε» μέσα στην περιοχή τον Αγκάνθο. Σε άλλο γήπεδο, σε άλλη ομάδα θα ήταν πέναλτι. Κι όμως. Το πέναλτι αυτό δεν δόθηκε υπέρ του Άρη κι ενώ το σκορ είναι το σκορ είναι 1-1.

Ο Γιάχος δεν έδωσε τίποτα! Όπως δεν έδωσε τίποτα και στο 12′, όταν στο πρώτο κόρνερ για τον Άρη,που κέρδισε ο Γιαννιώτας, η μπάλα βρήκε χέρι του αμυντικού του Πανιωνίου Τόσκα αλλά… Μια από τα ίδια”.

Τώρα το πώς η ΚΕΔ βάζει έναν τέτοιο ρέφερι σε αυτό το παιχνίδι αποτελεί ένα από τα τεράστια ερωτήματα που την βαρύνουν από την αρχή της χρονιάς.

To Top