ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Γιαννάκης εγκαθίσταται από σήμερα στο Αλεξάνδρειο!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα βρίσκεται από σήμερα στην Θεσσαλονίκη, θα εγκατασταθεί στο γραφείο του στο Αλεξάνδρειο και θα συντονίσει από εκεί τον σχεδιασμό της ομάδας και την γενικότερη οργάνωσή της.

Είναι ηλίου φαεινότερο – από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής του – ότι ο Γιαννάκης θα είναι πολλά περισσότερα από προπονητής, ειδικά την φετινή χρονιά. Φαίνεται ότι έχει αποδεχθεί αυτό το “φορτίο” με ευχαρίστηση, έχει γεμίσει με πείσμα και πάθος για να μπορέσει να συμβάλλει άμεσα στο να γίνει πράξη αυτό που δήλωσε χθες στην Κομοτηνή. Να οργανωθεί ο οργανισμός Άρης όπως εδώ και χρόνια θα έπρεπε και φυσικά αναφέρεται πρωτίστως εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Τα προβλήματα ρευστότητας παραμένουν, πληρωμές και διακανονισμοί δεν έχουν γίνει προς το παρόν, ο Νίκος Λάσκαρης έχει εκ νέου δεσμευτεί στον Γιαννάκη, όμως στην πράξη ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πως θα πρέπει να “τρέξει” διότι ο καιρός πλέον δεν είναι σύμμαχος, αλλά εχθρός.

Ο “δράκος” αναμένεται να συνεχίσει τις επαφές του για τον σχεδιασμό της ομάδας, τις μεταγραφικές κινήσεις, την δημιουργία του δικού του τιμ, αλλά και της προετοιμασίας, που λογικά θα ξεκινήσει σε λιγότερο από ένα μήνα.

Υπάρχουν πολλά μέτωπα ανοικτά, είναι γεγονός ότι αυτό δημιουργεί πίεση, αλλά ειδικά ο Γιαννάκης έχει μάθει να ζει μ’ αυτήν εδώ και δεκαετίες.

To Top