Ο Γιαννάκης ζήτησε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας από τον Άρη!

Πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας ζήτησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης από τον Άρη σύμφωνα με δημοσίευμα αθηναϊκής ιστοσελίδας για να επιστρέψει στους κίτρινους, αυτή τη φορά ως προπονητής.

Σύμφωνα με το pamesports.gr “προοπτική πολυετούς συνεργασίας ζητά ο Παναγιώτης Γιαννάκης από τον Άρη για να πει το «ναι» στην πρόταση του και να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και στον σύλλογο που έγραψε ιστορία ως παίκτης, μετά από 20 χρόνια!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο «Δράκος» είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή και η παράλληλη απασχόληση του στην Εθνική Κίνας δεν αποτελεί «εμπόδιο», με μια απαραίτητη προϋπόθεση: Να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τον Άρη, καθώς στο μυαλό του έχει την προοπτική της σταδιακής επιστροφής των «κίτρινων» στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ και στην ελίτ της Ευρώπης, από τις οποίες ο Άρης απουσιάζει σχεδόν από την εποχή που παίκτης του ήταν ο Γιαννάκης!

Ο «Δράκος» δεν πρόκειται να πει το «ναι» στους «κίτρινους» για μια συνεργασία μικρού… ορίζοντα. Σχεδιάζει ένα πολυετές πλάνο με στόχο να κάνει τον Άρη ξανά πρωταγωνιστή. Εάν η διοίκηση των «κίτρινων» του εγγυηθεί πολυετές συμβόλαιο και του δείξει ότι συμφωνεί με το πλάνο, που έχει στο μυαλό του, θα πει το «ναι» για να ανέβει ξανά στην Θεσσαλονίκη. Σε διαφορετική περίπτωση θα αρνηθεί ευγενικά, καθώς δεν τον βρίσκει σύμφωνο μια συνεργασία με τον Άρη για έξι μήνες ή ενάμιση χρόνο.

Η Ομοσπονδία της Κίνας δεν πρόκειται να σταθεί «εμπόδιο» στην επιστροφή του Γιαννάκη στους «κίτρινους» και στην παράλληλη απασχόληση του σε σύλλογο. Οι υποχρεώσεις των δύο ομάδων, άλλωστε, δεν συμπίπτουν χρονικά.

Όπως στο μεταξύ έχει γράψει το pamesports.gr εδώ και ημέρες, στην περίπτωση, που το… φλερτ Άρη, Γιαννάκη δεν καταλήξει σε γάμο, ο Παρασκευάς Μουρατίδης θα συνεχίσει στον πάγκο των «κίτρινων» έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς”.

To Top