ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Γιαννάκης μίλησε με τον Καββαδά πριν την προσφυγή

Λίγες μέρες πριν ο Βασίλης Καββαδάς καταθέσει την προσφυγή στη FIBA είχε συζήτηση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη για το μέλλον του στον Άρη.

Όπως είχε προαναγγείλει στην παρουσίασή του, ο τεχνικός των κίτρινων, συνομίλησε με τον Έλληνα σέντερ και του ξεκαθάρισε πως τον θέλει στην ομάδα την επόμενη χρονιά.

Μέχρι εκεί, όμως, διότι ο Καββαδάς (βρέθηκε μάλιστα και στο καμπ του Γιαννάκη στο Ψυχικό) του εξήγησε ότι δεν μπορεί να συζητήσει για την επόμενη χρονιά από τη στιγμή που του οφείλεται το μισό φετινό συμβόλαιο και δεν τον έχει πει κανείς το παραμικρό για έναν διακανονισμό ή το πότε θα εξοφληθεί, υπογραμμίζοντας ότι υπό κανονικές συνθήκες δεν θα σκεφτόταν καν θέμα αποχώρησής του.

Ο Καββαδάς έκανε υπομονή, αλλά αυτή εξαντλήθηκε πρόσφατα με την κατάθεση προσφυγής στη FIBA. Αν υπάρχουν ελπίδες παραμονής του στον Άρη; Θεωρητικά υπάρχουν, αν πληρωθεί τα δεδουλευμένα και πάρει εγγυήσεις για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, όμως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να γίνει ούτε το ένα, ούτε το άλλο από την πλευρά του Άρη.

To Top