ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Γιαννάκης μοντάρει τον Άρη στη Προύσα χωρίς τους βασικούς ψηλούς

Είναι γεγονός πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης διαφορετικά φανταζόταν την ομάδα του σε αυτό το τουρνουά και διαφορετική είναι η πραγματικότητα.

Ο τεχνικός του Άρη επί της ουσίας θα παρατάξει τους κίτρινους χωρίς τον βασικό πάουερ φόργουορντ και χωρίς τον βασικό σέντερ. Τα δύο “βασικά” κομμάτια της φροντ λάιν απουσιάζουν και αυτό από μόνο του είναι ένα θέμα ως προς τον στόχο του τελικού μονταρίσματος, διότι άλλο φιλικό πρόγραμματισμένο δεν υπάρχει έως την αναμέτρησημε τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ παραμένει καθηλωμένος λόγω των ενοχλήσεων στον ώμο του και δεν θα ταξιδέψει καν στην Τουρκία με την υπόλοιπη ομάδα, προκειμένου να συνεχίσει τις θεραπείες του. Η κατάστασή του είναι λογικό να προκαλεί ανησυχία.

Για τον βασικό σέντερ τα πράγματα είναι γνωστά. Οι κίτρινοι εξακολουθούν να τον αναζητούν χωρίς ακόμα να έχουν καταλήξει οριστικά σε κάποιον παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση, τα τρία φιλικά στην Προύσα είναι ιδιαίτερα ποιοτικά και όπως τόνισε και ο Γιαννάκης μετά το παιχνίδι με την ΜΖΤ Σκοπίων θα είναι χρήσιμα για να βγουν συμπεράσματα.

To Top