Ο Γιαννάκης “συστήνει” την Άγκοστ! “Γιατί ήρθε στον Άρη, τι περιμένει από τον κόσμο του”!

O τιμ μάνατζερ του γυναικείου βόλεϊ, Γιάννης Γιαννάκης “συστήνει” τον Τέιλορ Άγκοστ στον κόσμο του Άρη!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Θα θέλαμε ένα σχόλιο για την Τέιλορ Άγκοστ, είναι ένα μεταγραφικό “μπαμ” και μια πολύ καλή αθλήτρια.

Σίγουρα και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που την πήραμε. Μπορεί να είναι εντυπωσιακή σαν παρουσία αλλά ο λόγος που ήρθε στον Άρη είναι επειδή είναι πολύ καλή αθλήτρια.  Πέρσι αγωνιζόταν στην τρίτη ομάδα του γερμανικού πρωταθλήματος (Άαχεν) που ήταν και η πρώτη σκόρερ της ομάδας. Το γερμανικό πρωτάθλημα είναι πιο καλό από το ελληνικό, έχει πολύ καλύτερο επίπεδο και θα χαρακτηρίσω γενικά “έκπληξη” το γεγονός ότι είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα μια παίκτρια στην ηλικία της, μια παίκτρια που έχει πολλές προτάσεις και από Ιταλία και από Γερμανία και άλλα σπουδαία πρωταθλήματα. Με επιμονή όμως και υπομονή γιατί ξεκινήσαμε τον Μάιο πρώτη κουβέντα μαζί της που δεν ήταν τότε εύκολο να προχωρήσουμε, καταφέραμε τελικά τον Αύγουστο και την πείσαμε.

Τι ήταν αυτό που την ώθησε να υπογράψει στον Άρη;

Εμείς της παρουσιάσαμε την αλήθεια πως ο Άρης δηλαδή είναι μια ομάδα ευρωπαϊκού μεγέθους, της έδειξα κάποια βίντεο με τον κόσμο της ομάδας στο μπάσκετ, κάποιες ατμόσφαιρες που είναι μοναδικές, της εξηγήσαμε όλο το πρότζεκτ, τις αθλήτριες που έχουν έρθει στην Ελλάδα και ειδικά στον Άρη. Φέραμε δηλαδή το παράδειγμα της Σιμόν που μετά τον Άρη πήγε στην Τουρκία, φέτος είναι στην Ιταλία. Ότι οι αθλήτριες παίρνουν περισσότερη αξία παίζοντας στον Άρη και στο ελληνικό πρωτάθλημα και μπορέσαμε να την πείσουμε.

Άρα έπαιξε ρόλο και το brand name του Άρη;

Ναι. Είναι πολύ θετικό όταν ένας αθλητής θα γράψει στο google “Άρης Θεσσαλονίκης”, θα βγουν δεκάδες σχόλια και κείμενα για ποδόσφαιρο, για μπάσκετ, το βόλεϊ. Οπότε κάνει πιο οικείο σε έναν ξένο αθλητή το γεγονός ότι έρχονται στον Άρη, καταλαβαίνει ότι έρχεται σε έναν μεγάλο σύλλογο.

Τι συμβαίνει με τα εισιτήρια διαρκείας για το γυναικείο βόλεϊ;

Δευτέρα με Τρίτη θα είναι έτοιμα τα διαρκείας του γυναικείου βόλεϊ. Η αλήθεια είναι πως σήμερα το πρωί ένας κύριος πήγε στα γραφεία του Α.Σ για να πάρει. Ελπίζω πως αν όλοι αυτοί που έγραψαν στο πληκτρολόγιο ότι θα πάρουν διαρκείας τελικά αγοράσουν ή ακόμη και ένα 10% να πάρουν, θα είμαστε ευχαριστημένοι.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια διαρκείας;

Είναι στα 30 και 50 ευρώ. Δηλαδή 2,5 ευρώ για να δεις 11 παιχνίδια.

Πέρσι η ομάδα έμεινε από “καύσιμα”;

Ναι γιατί μια αθλήτρια μας έμεινε έγκυος και ειδικά όταν πρόκειται για την βασική πασαδόρο της ομάδας, την Κριστίνα Τζούριτς . Ελπίζω φέτος ο κόσμος να στηρίξει με τα διαρκείας γιατί το γυναικείο βόλεϊ είναι ένα πολύ κοστοβόρο άθλημα.

Μπορούμε να μιλήσουμε με αριθμούς;

Είναι αρκετά μεγάλο το μπάτζετ δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά είναι ακριβό το άθλημα και φέτος είναι ένα άθλημα που θα έχει μεγάλες ομάδες δηλάδη ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην κατηγορία, ο Ολυμπιακός, ο “νεοφώτιστος” ΠΑΟΚ που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Α1 γυναικών. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η Τέιλορ έρχεται με στόχους;

Φυσικά. Πάντα ήταν στις κορυφαίες αθλήτριες του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος και πάντα στις κορυφαίες ομάδες. Η Τέιλορ και η κάθε Αμερικανίδα αυτής της ηλικίας δεν έρχεται σε ένα πρωτάθλημα αν δεν έχει πετύχει τους στόχους της. Η Τέιλορ έρχεται εδώ με μοναδικό στόχο να διακριθεί και να κάνει ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Πότε θα είναι στην Ελλάδα;

Είμαστε σε αναμονή τώρα. Ίσως και σήμερα τις δώσουν στην Αμερική ένα χαρτί που χρειάζεται από το FBI με το οποίο όλα θα είναι έτοιμα μετά για να πάρει την αθλητική visa. Η αλήθεια είναι πως για να φύγεις από την Αμερική είναι λίγο πιο δύσκολο. Πιστεύω στα μέσα της άλλης εβδομάδας να είναι εδώ γιατί και χθες η ίδια μου έγραψε πως ανυπομονεί να έρθει, να γνωρίσει τις συμπαίκτριες της, τον Άρη, την πόλη, ανυπομονεί.

Η έδρα είναι η Πυλαία και για φέτος;

Δεν έχω σίγουρη απάντηση είναι στο θέμα του Ιγνάτη Καϊτεζίδης. Έχουμε μια συνάντηση τις επόμενες ημέρες για να το συζητήσουμε. Βοηθάμε κάθε χρόνο και τις ομάδες της Πυλαίας δίνοντας αθλήτριες μας. Αν δεν βρεθεί μια λύση που δεν το πιστεύω, μένουμε “άστεγοι”, θα δούμε τι θα γίνει καθώς δεν έχουμε δικαίωμα να παίξουμε κάτω από την θύρα 3.

Ένα σχόλιο για τον κύριο Ρεντζεπέρη.

Η αγάπη του, η πίστη του και η θέληση του να φτάσει η ομάδα ψηλά, αποδείχθηκε εμπράκτως για άλλη μια χρονιά. Θέλουμε ο κόσμος όπως στηρίζει τα υπόλοιπα αθλήματα έτσι να στηρίξει με τα διαρκείας και την παρουσία του και το γυναικείο βόλεϊ.

To Top