Ο Γιαννάκης τιμήθηκε στην Φλώρινα!

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός αποδέχτηκε την πρόσκληση του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας “ο Αριστοτέλης” για έδωσε το παρών στην “Χρηστίδειο Τελετή”, που έχει σκοπό να βραβεύσει τη μάθηση και την εκπαιδευτική πρόοδο.

Κατά τη διάρκεια της τελετής τιμήθηκαν οι πρώτοι μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δήμων Φλώρινας και Πρεσπών.

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια περιοχή που βρίσκεται στα σύνορα και δίνει τη δική της μάχη, για την ανάδειξη της ικανότητας του ανθρώπου να προσφέρει. Δίνεται το παράδειγμα και τη δύναμη να ξεπεράσουμε όλοι τις δυσκολίες που βιώνουμε σήμερα” τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην ομιλία του, που χρησιμοποίησε παραδείγματα από την παιδική του ηλικία, ώστε να αναλύσει τη σημασία του αθλητισμού (και του μπάσκετ ειδικότερα) στο χτίσιμο του χαρακτήρα του ανθρώπου.

Για να καταλήξει: “Εσείς μας δίνεται αισιοδοξία. Τα όνειρα σας είναι μεγάλα. Θα συναντήσετε δυσκολίες και σκληρές στιγμές. Και εκεί έρχεται η θέληση και το πάθος για να τις ξεπεράσετε. Σκαλίστε τη θέληση και το πάθος σας και ζήστε τα όνειρα σας. Για να το κάνετε όμως πρέπει να νικήσετε τον εαυτό σας, αυτόν που κάθε μέρα θέλει να σας παρασύρει για να κάνετε λιγότερα από αυτά που έχει την ικανότητα να κάνετε”.

Πηγή: sport24.gr

To Top