Ο Γιαννακόπουλος άφησε κόκκινο στρινγκ στον πάγκο του Ολυμπιακού

Ενα κόκκινο εσώρουχο άφησε στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγη ώρα μετά την απόφαση των ερυθρόλευκων να αποχωρήσουν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αφήνει έναν κόκκινο στρινγκ στον πάγκο των Πειραιωτών.

Μετά το ματς δήλωσε πως οι Αγγελόπουλοι έχουν αφήσει απλήρωτους τους παίκτες του Ολυμπιακού και θέλουν να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: “Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα. Έχουν από ό,τι φαίνεται απλήρωτους παίκτες, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και τώρα λέει δεν κατεβαίνουν γιατί δεν τους αρέσει η διαιτησία. Ίσως ο λόγος που το κάνουν είναι για να σηκωθεί να φύγει η οικογένεια Αγγελόπουλου από τον Ολυμπιακό και να τα ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Κερδίζουμε – χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Κι εμείς έχουμε χάσει στο ΣΕΦ, έχουμε χάσει μία, έχουμε χάσει δύο, έχουμε χάσει τρεις, αλλά μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;

To Top