Ο Γιαννιώτας βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ αλλά “σημασία δεν έχει ποιος σκοράρει, αλλά να κερδίζει η ομάδα!” (photos)

Ο Γιάννης Γιαννιώτας πέτυχε το καλύτερο γκολ της 25ης αγωνιστικής, γράφοντας με όμορφη κεφαλιά το 3-0 στη νίκη επί του Λεβαδειακού με τελικό σκορ 4-0. Πριν από λίγη ώρα παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια του… ποδοσφαιρικού του “πατέρα”, του προπονητή του στο εφηβικό, Παντελή Κουντούτσικου. Το PRESSARIS βρέθηκε στο Aris Megastore και σας μεταφέρει τις λεπτομέρειες της βράβευσης του μεσοεπιθετικού του Άρη με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Ο Παντελής Κουντούτσικος παρέδωσε το βραβείο στον Γιάννη Γιαννιώτα και όταν ρωτήθηκε για την απόφαση του παίκτη του Άρη να τον επιλέξει για την βράβευση απάντησε: “Με τον Γιάννη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, τον είχα παίκτη στο εφηβικό τμήμα του Άρη και γνωρίζω τη διαδρομή του. Είναι σωστός σε όλα τα επίπεδα και σαν παίκτης και σαν χαρακτήρας και αυτό το δείχνει και η κίνησή του”.

Ο Γιαννιώτας υπογράμμισε στις δηλώσεις του αφού παρέλαβε το βραβείο πως “δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ, αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα. Πάμε στα Γιάννενα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία”.

Ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το τρίτο γκολ, την… χειροβομβίδα, και απάντησε πως “το συζήτησα με τους συμπαίκτες στον καφέ που πίνουμε κάθε φορά…”.

Για το αν αυτά τα δύο γκολ αποβάλλουν το άγχος που ο ίδιος μπορεί να είχε απάντησε ότι “άγχος υπάρχει όταν φοράς την φανέλα μιας ομάδας όπως ο Άρης”.

 

To Top