Ο Γιαννιώτας είχε… κέφια! «Ώρα για διακοπές! Τίποτα άλλο» (photos)

Ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν αγωνίστηκε, όπως και ο Σωκράτης Διούδης στο φιλικό με τον Πιερικό εξαιτίας των υποχρεώσεων που τους περιμένουν με την Εθνική Ελπίδων.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Οι δυο διεθνείς θα ακολουθήσουν διαφορετικό πρόγραμμα, φεύγοντας πιο νωρίς για διακοπές, ώστε να είναι έτοιμοι για την Εθνική, πριν επιστρέψουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι δυο παίκτες του Άρη βρέθηκαν πάντως στο Κλεάνθης Βικελίδης και είδαν τον αγώνα από τις κερκίδες της Θύρα 7. Ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, ενώ ο Γιαννιώτας δεν σταμάτησε να «πολιορκείται» από φιλάθλους του Άρη κάθε ηλικίας και των δυο φύλων για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ο 19χρονος επιθετικός δεν είπε σε κανέναν όχι. Είχε τα κέφια του, δεν σταμάτησε να μιλάει με κόσμο, πείραζε τους συμπαίκτες του (ειδικά ο Καζναφέρης γνώρισε την… αποθέωση) και όσους τον ρωτούσαν για τις σκέψεις του και τι λέει για τα (γνωστά) σενάρια που ξεπρόβαλαν και πάλι, έλεγε συνεχώς χαμογελαστός: «τέλειωσε μια δύσκολη χρονιά, είναι ώρα για διακοπές. Στο μυαλό μου έχω μόνο αυτές. Τίποτε άλλο».

 

 

 

 

To Top