Ο Γιαννιώτας στα παλιά λημέρια… Δεν έκρυψε την στενοχώρια του για το μαρτύριο του Άρη

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Ο Γιάννης Γιαννιώτας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη αφού οι υποχρεώσεις με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ ολοκληρώθηκαν και πραγματοποιεί τις διακοπές του πλέον.

,Από τις πρώτες του προτεραιότητες του ήταν να επιστρέψει στα… παλιά λημέρια. Επισκέφτηκε το Νέο Ρύσιο για να δει παλιούς συμπαίκτες (όσοι απέμειναν…), φίλους και γνωστούς αφού ποτέ δεν έπαψε να παρακολουθεί και να ενημερώνεται για τον Άρη.

Είχε προηγηθεί η επίσκεψη για πέντε μέρες του Σωκράτη Διούδη στο Ντίσελντορφ, όπου οι δυο πρώην συμπαίκτες “ξανάσμιξαν”.

Ο Χαλκιδικιώτης παίκτης, μιλώντας με τους συμπαίκτες του, δεν έκρυψε την στεναχώρια του για την δραματική κατάσταση της ομάδας που τον ανέδειξε και τις δυσκολίες που βιώνουν στην καθημερινότητά τους οι πρώην συμπαίκτες του.

Άλλωστε και ο ίδιος τη γνώρισε την προηγούμενη περίοδο από “πρώτο χέρι”, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι το όνομα του Γιαννιώτα “έπαιξε” στα μεταγραφικά σενάρια του Ιανουαρίου, όταν ο Άρης κινήθηκε για να εξασφαλίσει τον δανεισμό του για έξι μήνες, μια και η παρουσία του Γιαννιώτα στη Γερμανία δεν συνοδεύτηκε με την πορεία που ο ίδιος επιθυμούσε, αγωνιζόμενος τον τελευταίο καιρό με την δεύτερη ομάδα της Φορτούνα.

To Top