ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Γιουνές και οι πιθανότητες να παίξει φορ ο Λάρσον…

Η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, μπαίνει από σήμερα στην τελική της ευθεία, με τον Σάββα Παντελίδη να δοκιμάζει ορισμένα πράγματα στην προπόνηση.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Χαμζά Γιουνές δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι σίγουρος για την κορυφή της επίθεσης του Άρη, καθώς ο Νικολά Ντιγκινί παραμένει αμφίβολος ενώ απουσιάζει ο τραυματίας, Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να παίξει φορ ο Ντάνιελ Λάρσον, ο Σάββας Παντελίδης το έχει στο μυαλό του, αλλά πρέπει να συντρέχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις σε έναν αγώνα, για να χρησιμοποιήσει σε αυτή τη θέση τον Σουηδό.

Εκτός του ότι τον έχει περισσότερο ανάγκη στα άκρα της επίθεσης, για να παίξει στην κορυφή, η λογική λέει πως θα είναι ένα παιχνίδι που ο Άρης θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του. Και τέτοια παιχνίδια, όπου η ομάδα θα κλειστεί λίγο πιο πίσω και δεν θα έχει απόλυτα την κατοχή και την πρωτοβουλία ίσως να μην υπάρξουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, γνωρίζει πολύ καλά ο Νικαιώτης κόουτς, πως ο Σουηδός μπορεί να παίξει στη θέση αυτή. Το έχει διαπιστώσει και μέσω των προπονήσεων της ομάδας…

To Top