ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Γιώργος Δεληζήσης εξήγησε τι κάνει τη διαφορά στη φετινή προετοιμασία του Άρη!

Όρεξη και χαμόγελο. Αυτό είναι το διαφορετικό στην προετοιμασία του Άρη φέτος και αυτό επεσήμανε με κατηγορηματικό τρόπο ο αρχηγός των κίτρινων, Γιώργος Δεληζήσης.

Ο έμπειρος αμυντικός τόνισε από τα 3-5 Πηγάδα: “Είναι σε καλό δρόμο η ομάδα, δουλεύει πολύ καλά. Είναι μια δύσκολη περίοδο για όλους μας, αλλά είναι κάτι που πρέει να γίνει. Πρέπει να δουλέψουμε τώρα για το μετά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ευρωπαϊκό παιχνίδι πάνω από όλα”.

Για το πως βιώνει τη φετινή προετοιμασία σχολίασε: “Τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι υπάρχει καλό κλίμα. Έχουμε βάλει στο κλίμα τα καινούρια παιδιά, έχουμε γίνει οικογένεια γρήγορα, σημαντικό ρόλο παίζει και ο προπονητής. Κάθε μέρα δουλεύουμε με όρεξη και χαμόγελο και αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Για το αν μπορεί να κρίνει την ποιότητα του φετινού Άρη με την εμπειρία του τόνισε: “Είναι ενθαρρυντικά τα μηνύματα. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε κάτι. Από την εμπειρία μου, θα πω ότι χτίζουμε μια καλή ομάδα. Έχει μείνει ένας καλός κορμός, που μπορεί η ομάδα να πατήσει και με την προσθηκη των παικτών που ήρθαν και θα έρθουν, η ομάδα θα πάει καλά. Θα έχουμε περισσότερες επιτυχίες, αλλά θέλει δουλειά και υπομονή”.

Για τους στόχους των κίτρινων είπε: “Οι στόχοι πάντα είναι υψηλοί στον Άρη. Πρωτεύον στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι δύσκολο, αλλά υπάρχουν τρία νοκ άουτ παιχνίδια και εξαρτάρται και από τον αντίπαλο. Πρέπει να δώσουμε έμφαση εκεί και να επωφεληθεί η ομάδα και από οικονομικής άποψης. Βιώνουμε μια κατάσταση δύσκολη λόγω του κορωνοϊού και η ομάδα χρειάζεται αυτά τα χρήματα”.

Ρωτήθηκε για τον περσινό αποκλεισμό από τη Μόλντε και απάντησε: “Δεν  έχουμε ξεπεράσει ακόμα τον αποκλεισμό! Ήταν κάτι δυσάρεστο για την ομάδα για μας, τον κόσμο, αλλά έχουμε όλα τα φόντα φέτος να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο…”.

Για την παρουσία των οπαδών χθες στην προπόνηση στα 3-5 Πηγάδια είπε: “Εχώ τα ξέρω. Τα καινούρια παιδιά ενθουσιάστηκαν, τους έχουμε μιλήσει και εμείς. Θα περιμένουν να δουν μια καυτή ατμόσφαιρα. Μακάρι να το επιτρέψει ο κορωνοϊός και να ζήσουν όλοι την έδρα του Άρη”.

Για την φετινή προετοιμασία σε σχέση με την περσινή είπε: “Αν συγκρίνω τη περσινή χρονιά είναι μέρα με τη νύχτα. Φέτος επικρατεί το χαμόγελο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ειδικά όταν είσαι κλεισμένος σε ένα ξενοδοχείο τόσες μέρες μακριά από την οικογένειά σου.

To Top