Ο Γιώργος Κολτσίδας στο Football Idols by Stoiximan

Στις εποχές που το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν λογίζονταν ως επαγγελματικό, αλλά και μετά την μετατροπή του σε τέτοιο, δεν ήταν σπάνιες οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που έμεναν… πιστοί στις ομάδες που τους έδωσαν την ευκαιρία να κάνουν μεγάλη καριέρα σε επίπεδο Α’ Εθνικής.

Είναι σπάνιες, όμως, οι περιπτώσεις παικτών που το κατάφεραν αυτό στην σύγχρονη εποχή, όπου ο αριθμός των ξένων παικτών είναι ουσιαστικά απεριόριστος, ενώ και τα συμβόλαια έχουν σαφέστατα μικρότερη διάρκεια.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και του Γιώργου Κολτσίδα. Ο Τρικαλινός δυναμικός αμυντικός έμελλε να γίνει ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους παίκτες του Άρη και να συνδέσει (με ένα μικρό διάλλειμα) το όνομά του με τους κιτρινόμαυρους. Για περισσότερα από 15 χρόνια, ο Γιώργος Κολτσίδας διετέλεσε η «κολόνα» της άμυνας του Άρη και ήταν από τους βασικούς και αναντικατάστατους παίκτες του.

Ο ίδιος είναι ο πρωταγωνιστής στο σημερινό επεισόδιο των «Football Idols by Stoiximan» και αφηγείται την ιστορία της ζωής του, μιλάει για το πάθος που του ενέπνευσε η φανέλα αλλά και ο κόσμος του Άρη, την πίκρα του για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να κατακτήσει κάποιον τίτλο, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε 3 τελικούς Κυπέλλου και κυρίως κάνει την αυτοκριτική του.

Αυτοκριτική για το δυναμικό του παιχνίδι που είχε ως αποτέλεσμα να δει πολλές κίτρινες και κόκκινες κάρτες και αναφέρεται στον σεβασμό που πρέπει να δείχνει κάθε ποδοσφαιριστής στον αντίπαλό του και κυρίως να αποφεύγει το αντιαθλητικό παιχνίδι.

To Top