Ο Γιώργος Μπιμπισίδης αποκαλύπτει τα όνειρά του…

Με αφορμή την πρόσκλησή του στην Εθνική Παίδων, ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός της Κ-17 Γιώργος Μπιμπισίδης μίλησε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου για την συγκεκριμένη τιμητική πρόσκληση, για τη φετινή πορεία της ομάδας αλλά και για τα όνειρά του.

Αναφερόμενος αρχικά στην κλήση του στην Εθνική Παίδων, ο γιος του παλαίμαχου παίκτη του Άρη Κυριάκου Μπιμπισίδη είπε: «Είναι μια επιβράβευση για μένα γιατί κάνω μια τεράστια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Δίκαια βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι και δίκαια κλήθηκα στην Εθνική ομάδα».

Για τον ερχομό του στον Άρη: «Δεν το πίστευα ότι μια μέρα θα έρθω στον Άρη. Ήρθα όταν ήμουν 10 ετών και από τότε προσπαθώ όσο μπορώ».

Για την βαριά ήττα με 5-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο: «Ήταν το πρώτο μας ταξίδι αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά. Αγωνιστικά δεν γνωριζόμασταν και δεν είχαμε τη σχέση που έχουμε τώρα. Το πάθημα όμως μας έγινε μάθημα».

Για τη θέση του κεντρικού αμυντικού στην οποία αγωνίζεται, αλλά και για το πρώτο γκολ που πέτυχε με την φανέλα του Άρη κόντρα στην Ξάνθη: «Τα τελευταία δύο χρόνια παίζω ως κεντρικός αμυντικός. Πιο πριν αγωνιζόμουν ως αριστερό μπακ. Όσον αφορά το γκολ που πέτυχα στην Ξάνθη, το χάρηκα πολύ διότι χάρισα στην ομάδα τη νίκη».

Για το πώς νιώθει ως παίκτης της Κ-17: «Έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με όταν παίζαμε στο εφηβικό. Έχουμε ταξίδια και νιώθουμε διαφορετικά από ότι εδώ που δεν έχει κάποιο μακρινό ταξίδι. Επίσης το επίπεδο είναι διαφορετικό λόγω και του ανταγωνισμού που υπάρχει».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτός και οι συμπαίκτες του όταν παίζουν σε πλαστικό χλοοτάπητα: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί κάνουμε προπονήσεις σε φυσικό χόρτο. Στο φιλικό με την Καλαμαριά που παίξαμε σε πλαστικό, δεν μας βοήθησε και δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε όπως μπορούσαμε».

Όσον αφορά την αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας από το ξεκίνημα της χρονιάς: «Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Στην αρχή δεν το παίρναμε σοβαρά. Μετά όμως ο κόουτς μας είπε κάποια πράγματα, δουλέψαμε, πεισμώσαμε και όταν ήρθε ο Παναιτωλικός θέλαμε να πάρουμε ένα είδος εκδίκησης. Δεν θέλαμε μόνο να βάλουμε πέντε, αλλά και παραπάνω, για να απαντήσουμε στην ήττα στο Αγρίνιο. Μας βγαίνει πάθος την ώρα του αγώνα και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο».

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας και για τους προσωπικούς του στόχους: «Θα κοιτάξουμε να είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, να μπούμε στα πλέι οφ και να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα. Προσωπικά, θέλω σε κάθε αγώνα να γίνομαι καλύτερος. Να βοηθάω την ομάδα μου όσο μπορώ, να ανέβω στην πρώτη ομάδα και μια μέρα να γίνω επαγγελματίας κάτι που είναι όνειρό μου».

Για την ανδρική ομάδα: «Στα προηγούμενα ματς δεν υπήρχε καλή ψυχολογία και αυτό δεν βοήθησε τους παίκτες. Μετά από τον ερχομό του κ. Μασάδο υπάρχει ηρεμία στην ομάδα κάτι που φαίνεται και από τα τελευταία αποτελέσματα».

Για τον παίκτη που έχει ως πρότυπο: «Μου αρέσει πολύ ο Σανκαρέ. Είναι μαχητικός και δίνει την ψυχή του για να βοηθήσει την ομάδα του».

Για τον προπονητή της Κ-17, Τάσο Θέο: «Ο κόουτς βρίσκεται τρία χρόνια στην ομάδα και έχει την εμπειρία για να μας διδάξει κάποια πράγματα ώστε να γίνουμε όσο καλύτεροι γίνεται».

Για τον πατέρα του και το πόσο τον έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής πάνω στο ποδόσφαιρο: «Με βοήθησε πολύ σε αυτό το κομμάτι και πάντα μου λέει να προσπαθώ για το καλύτερο. Του χρωστάω πολλά που βρίσκομαι εδώ πέρα».

To Top