ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ο Γιώτας προανήγγειλε επενδυτικό όμιλο και αναφέρθηκε στα σχόλια του Super 3

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, αλλά και του τμήματος βόλεϊ  Θωμάς Γιώτας, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, αναφέροντας ότι υπάρχει θέμα επενδυτή.

Όπως είπε μεταξύ άλλων στα “ΑΝ 98,7”:

Για τον χθεσινό επώδυνο αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Εθνικό:

” Μας δόθηκε η ευκαιρία τέσσερις φορές στο τάϊ μπρέικ να καθαρίσουμε το παιχνίδι, ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Σε αυτό συνετέλεσε και η διαιτητική δυάδα, και κυρίως ο Ιωαννίδης. Ο κύριος αυτός, μάθαμε ότι διαμένει στην Αλεξανδρούπολη πέντε χρόνια, και πως έχει φυσιοθεραπευτήριο όπου οι πελάτες του είναι οι αθλητές του Εθνικού.

Είναι κρίμα να διαμορφώνει ένας διαιτητής έναν τόσο κρίσιμο αγώνα, και με λυπεί το γεγονός που είναι διεθνής. Εμείς θα κάνουμε χρήση του βίντεο που έχουμε στην κατοχή μας και θα κινηθούμε προς όλες τις κατευθύνσεις για να τιμωρηθεί.”

 Για την συνέχεια: “Η ομάδα θα χτυπήσει όλα τα παιχνίδια. Έχει την δυνατότητα να κάνει πολλές νίκες και να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα. Τα παιδιά εχθές δώσαν όρκο, για συνεχόμενες νίκες. Ο Γκόρτσιανουκ είναι εκπληκτικός παίκτης και θα βοηθήσει σε όλη την προσπάθεια. Μην ξεχνάτε πως το πήραμε από μια Ρωσική ομάδα που τον πλήρωνε ετήσιος κοντά στα 200.000€”

 Για το θέμα του Ντεσπέιν: “Νιώθω ανακουφισμένος που αποδεσμεύτηκε ο συγκεκριμένος αθλητής. Δυστυχώς, η αγωνιστική του κατάσταση ήταν άσχημη, τα εργομετρικά του απαράδεκτα, και το χειρότερο, ότι δημιουργούσε προβλήματα στα αποδυτήρια. Ακόμα και τον Φρέντι Μπρούκς φέραμε να τον μιλήσει, ωστόσο δεν καταλάβαινε. Το θέμα δεν ήταν χρηματικό τονίζω! Τα λεφτά τα είχαμε, αλλά επιλέξαμε να μην επικυρώσουμε το συμβόλαιο του, λόγω των παραπάνω.”

 Για τα χρέη του Ερασιτέχνη: “Το μόνο  που μπορώ να πω είναι ότι είναι δεκάδες εκατομμύρια. Εγώ θα δηλώσω παραίτηση με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Παραταύτα θέλω να σας ενημερώσω, ότι την άλλη εβδομάδα θα παραθέσω συνέντευξη τύπου. Περιμένω να τελεσφορήσουν οι τελικές συζητήσεις που εχω με επενδυτικό όμιλο από το εξωτερικό, και υπάρξει θετική κατάληξη, που είναι το πιθανότερο, ο Α.Σ θα γίνει βιώσιμος.”

 Τέλος για τη  θέση που έχει ο Σουπερ 3, περί παραίτησης του ίδιου: “Το μόνο που θέλω να πω αυτην την στιγμή είναι να υπάρχει ενότητα στις τάξεις του κόσμου. Περνάμε δύσκολες ώρες ως σύλλογος. Αν θεωρεί κάποιος καταλληλότερο τον εαυτό του από εμένα, εγώ αποχωρώ αύριο”

To Top