ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Γκάλης απόλαυσε την εκδήλωση για το 22ο τρόπαιο!

Ο Νίκος Γκάλης, όπως ήταν φυσιολογικό, συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα χθες στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Από την ώρα που πάτησε το πόδι του στο γήπεδο μέχρι την αποχώρησή του απ’ αυτό. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών απόλαυσε τις στιγμές και φυσικά την αποθέωση, που γνώρισε από τον κόσμο.

Ο “Γκάνγκστερ” δεν έκρυβε την ανυπομονησία του, να έρθει η χθεσινή μέρα από την ώρα, που δέχθηκε το τηλεφώνημα του καλού του φίλου, παλιού του συμπαίκτη, συγκάτοικού του στο δωμάτιο, στις αποστολές του Άρη και σημερινού Προέδρου της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου, ο οποίος τον ενημέρωσε για την εκδήλωση και τον κάλεσε να παραστεί στην τελετή ανάρτησης του 22ου τίτλου. 

Του άρεσε πολύ η ιδέα της  απονομής του τροπαίου του Σούπερ Καπ, που κατέκτησαν οι “κίτρινοι” το 1986, όμως αυτό που ήθελε να ζήσει και πάλι ήταν η ατμόσφαιρα του “Nick Galis Hall” και η συνάντησή του με τον κόσμο της ομάδας, που τον λατρεύει για όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο. 

Ο Γκάλης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος κι αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά της παρουσίας του στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, στα γραφεία της ΚΑΕ εν συνεχεία στο Μουσείο, όπου βρέθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας του 1986 και φυσικά την ώρα που πάτησε το παρκέ της σάλας, η οποία φέρει το όνομά του.

Πολύ σημαντική στιγμή ήταν η αφιέρωση της εκδήλωσης στον προπονητής της ομάδας της Αυτοκρατορίας, Γιάννη Ιωαννίδη, τον οποίο δεν ξέχασε κανένας. 

Ο Νίκος Γκάλης παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την αναμέτρηση με τον Προμηθέα, έχοντας δίπλα του στην πρώτη σειρά των επισήμων τον Ειδικό Σύμβουλο της Διοίκησης της ΚΑΕ, Μιχάλη Ρωμανίδη, τον οποίο ρωτούσε λεπτομέρειες για τη σημερινή ομάδα. Έφυγε από το γήπεδο με ένα τεράστιο χαμόγελο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό…

To Top