Ο Γκάλης “θυμήθηκε” μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του Άρη! (photo)

Ήταν 3 Δεκεμβρίου του 1987, σαν χθες δηλαδή όταν ο Άρης πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες της ιστορίας του επί της Μπαρτσελόνα, μέσα στο “Παλαού Μπλαουγκράνα”. Ο Νίκος Γκάλης θυμήθηκε το τεράστιο “διπλό” του Αυτοκράτορα με μια ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook.

Ο “Νικ” έγραψε για εκείνη την αξέχαστη βραδιά για τον ίδιο αλλά και όλους τους φίλους του Άρη, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία από τον συγκεκριμένο αγώνα με αντίπαλο τον Τσίκο Σιμπίλιο: “3/12/1987 Κύπελλο Πρωταθλητριών 1987 – 1988. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΡΗΣ 88 – 89 στο Παλάου Μπλαουγκράνα με αντίπαλο τον Σιμπίλιο.

Πιστεύω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα βράδια μου και ταυτόχρονα μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του Άρη. Η Μπαρτσελόνα πανίσχυρη τότε στην έδρα της αν και είχε την βοήθεια του κοινού της έχασε το παιχνίδι. Εμείς αντιτάξαμε σαν ομάδα την ψυχραιμία, την μαχητικότητα και την θέληση να φύγουμε νικητές. Εκείνο το βράδυ με την νίκη μας άνοιξε ο δρόμος για το Final 4 της Γάνδης. Θυμάμαι ότι στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι πανηγυρίζαμε σαν μικρά παιδιά και βέβαια τραγουδήσαμε τον ύμνο του Άρη με την προτροπή του αείμνηστου Μάκη Νάτση. Είναι μια από τις βραδιές που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ”.

To Top