ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γκάλης παρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο πλευρό της… κόρης του!

Ο Νίκος Γκάλης ταξίδεψε στο Ορλάντο με την προσδοκία να δει την κόρη του να κατακτά το δικό της μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017 στο Σπρίνγκφιλντ ο “Γκάνγκστερ” βίωσε μια από τις συγκλονιστικότερες και πιο ανατριχιαστικές στιγμές της ζωής του, επί τη εισόδω του στο Naismith Memorial Basketball Hall Of Fame. Τότε πήγε στη Μασαχουσέτη μαζί με τη σύζυγο του, Ελένη Παναγιώτου και με την κόρη του τη Στέλλα όντας ο ίδιος τιμώμενο πρόσωπο…

Χθες ταξίδεψε με προορισμό το Ορλάντο ως πατέρας και συνοδός! Η θυγατέρα του, η Στέλλα είναι… αστέρι στο cheerleading, που πριν από λίγο καιρό ανακηρύχθηκε επισήμως ολυμπιακό άθλημα.

Χθες ταξίδεψε με προορισμό το Ορλάντο ως (αγχωμένος) πατέρας και συνοδός!

Η θυγατέρα του, η Στέλλα είναι όνομα και πράγμα αστέρι στο cheerleading, που πριν από λίγο καιρό ανακηρύχθηκε επισήμως ολυμπιακό άθλημα. Ανήκει κιόλας στην κορυφαία ελληνική ομάδα που εδρεύει στη γειτονιά τους, στην Καλαμαριά και λέγεται “Ελληνικό Αστέρι”.

Το αστέρι της Στέλλας και όλης της ελληνικής ομάδας μπορεί να λάμψει για τα καλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading το οποίο διεξάγεται από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή στο Ορλάντο και μάλιστα στο ESPN Wide World of Sports Complex όπου τον Οκτώβριο του 2020, σε καθεστώς φούσκας στέφθηκαν πρωταθλητές του ΝΒΑ οι Λέικερς!

Στο προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Ελλάδα κατέλαβε την ένατη θέση στο αγώνισμα του Team Senior Cheer Jazz στο οποίο αυτή τη φορά διεκδικεί ένα μετάλλιο!

Η ελληνική ομάδα απαρτίζεται από 18 κορίτσια και ένα αγόρι και η Στέλλα αποτελεί ένα από τα επίλεκτα στελέχη της…

To Top