ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Γκάρι Μπελ μίλησε στο PRESSARIS για τον νέο Άρη και την καινούρια σεζόν

Ο Γκάρι Μπελ ήταν ο μοναδικός ξένος που «επιβίωσε» στην περσινή πολυτάραχη σεζόν. Και όχι μόνο άντεξε αλλά παρέμεινε στην ομάδα και για τη φετινή χρονιά, για την οποία έχει καλή διαίσθηση.

«Ο κόουτς μας πιστεύει πολύ και μας το λέει κάθε μέρα σε κάθε προπόνηση. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για κάθε παίκτη, να έχει ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και να νιώθει πως ο προπονητής είναι μαζί του, ότι και αν γίνει» ανέφερε αρχικά στο PRESSARIS ο 26χρονος σούτινγκ γκαρντ των «κιτρινόμαυρων» και συνέχισε:

«Είμαστε ένα γκρουπ παικτών που παίζουμε όλοι πολύ καλή άμυνα και ανυπομονώ να αρχίσουμε τα επίσημα παιχνίδια, γιατί πιστεύω πως θα είναι κάτι ιδιαίτερο. Θα ξεκινάμε τα παιχνίδια μας από την άμυνα αλλά δε θα παραμελούμε την επίθεσή μας. Δουλεύουμε το ίδιο πάνω σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, όμως η άμυνά μας νομίζω πως θα ξεχωρίζει».

“Η διοίκηση είναι διαρκώς κοντά μας”

Όσον αφορά τα όσα έζησε πέρσι με τη διοίκηση Λάσκαρη και τη σύγκριση με τη φέτος: «Η διοίκηση είναι διαρκώς κοντά μας, μας στηρίζει και είναι κάτι που μας ικανοποιεί και μας κάνει να νιώθουμε πολύ ευχάριστα. Θέλουμε να τους το ανταποδώσουμε στο παρκέ με τις εμφανίσεις μας και με τις νίκες που θα φέρουμε στην ομάδα, τόσο για εμάς όσο και για τη διοίκηση».

Για τη σχέση του με τους συμπαίκτες του: «Βρισκόμαστε πολύ στον ελεύθερό μας χρόνο, περνάμε καλά και το γεγονός πως είμαστε φίλοι εκτός γηπέδου, μας βοηθάει να παίζουμε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Σε όποια ομάδα οι συμπαίκτες μου ήταν και φίλοι μου, παίζαμε καλά και δεν υπήρχαν προβλήματα μεταξύ μας. Ελπίζω και το πιστεύω πως αυτό θα γίνει και στον Άρη φέτος».

Όσο για το τι θέλει ο ίδιος, τα είπε όλα με μία λέξη: «Νίκη. Να κάνει ο καθένας μας ότι μπορεί για να φέρνουμε νίκες στην ομάδα. Είμαι αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά γιατί αισθάνομαι πως δημιουργείται μια εξαιρετική ομάδα».

To Top