«Ο Γκαγκάτσης βγήκε από το παρασκήνιο κατά του Άρη»!

Καυστικός ήταν ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη Γιάννης Γρανούζης σε ότι αφορά τα όσα έγιναν στην υπόθεση του Αστέρα Τρίπολης και την παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση στην υπερασπιστική ομάδα της ομάδας της Αρκαδίας.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γρανούζη στον «ΑΡΗΣ FM»:
«Η διαφορά της ΚΜΑ σε σχέση με άλλους μετόχους είναι ότι υπάρχει φωνή λαού. Είναι ένα άμεσο μήνυμα στα κέντρα αποφάσεων, υπάρχει και η οργή του Λαού του Άρη που στελεχώνει την ΚΜΑ και περιβάλει την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Δεν το έχουν πάρει χαμπάρι κάποιοι. Εγώ χαίρομαι που κάποιο άνθρωποι βγαίνουν από το παρασκήνιο, και μιλάω για τον κ. Γκαγκάτση, που δεν κατάφερε να κρυφτεί. Έβγαλε την τρέλα που έχει για τον Άρη και παρέστη για να προασπίσει τα συμφέροντα κάποιας άλλης ομάδας».

Σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους κίτρινους είπε: «Να καταλάβει ο κόσμος ότι ουδέποτε σταμάτησαν κάποιοι να κυνηγούν τον Άρης. Εμείς από την πλευρά μας αυτό που θα κάνουμε, να γνωρίζουν όλοι, είναι ότι το υπόμνημα αυτό θα πάει άμεσα και στον αρμόδιο εισαγγελέα που θα καταγγελθεί η παρέμβαση της Πολιτείας, του κ. Μπιτσαξή. Αυτές είναι αποφάσεις ειλημμένες και κάτι αντίστοιχο έχει κάνει και ο κ. Ιωαννίδης στον αρμόδιο εισαγγελέα. Δε θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω και θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του Άρη μέχρι την τελευταία στιγμή».

Σχετικά με τους στόχους της κίνησης να κατατεθεί υπόμνημα στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του Φορέα, σημείωσε: «Η ενέργεια αυτή έγινε για να καταστήσει σαφές σε όλα τα κέντρα αποφάσεων στην ΕΠΟ, τη Σούπερλιγκ, στον αθλητικό εισαγγελέα και σε όποιον αρμόδιο ότι εμείς γνωρίζουμε τι γίνεται ποιο είναι το μέγεθος της παρέμβαση ποια η καταπάτηση των άρθρων του Συντάγματος και οι διατάξεις του ΚΑΠ.
Ο Άρης έσφαλε σε ένα σημείο και τιμωρήθηκε γι` αυτό και ότι άλλο προκύψει είναι μεμπτό και εκ του πονηρού. Θα είναι όλος ο κόσμος του Άρη στις επάλξεις και θα περιμένει το αποτέλεσμα».

 

 

To Top