Ο Γκαλτιέ επικρίνει τα ΜΜΕ γιατί «ποτέ δεν μιλάτε για ποδόσφαιρο»

Τα τελευταία 24ωρα βασικό θέμα στον γαλλικό -και όχι μόνο- Τύπο είναι (ξανά) το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ. Φανερά ενοχλημένος από το γεγονός ότι τα γαλλικά media ασχολούνται περισσότερο με μη αθλητικά θέματα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κριστόφ Γκαλτιέ επέκρινε τη συμπεριφορά των δημοσιογράφων.

Λίγο πριν από το πρώτο του «κλάσικο» στο Parc des Princes εναντίον της Μαρσέιγ, ο Γάλλος προπονητής, ανέφερε πως: «Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι δεν μιλάτε ποτέ για ποδόσφαιρο. Εσείς – τα ΜΜΕ – μου κάνετε πολλές ερωτήσεις. […] Τελικά, συνειδητοποιώ ότι αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση, πρέπει να μιλάμε για ποδόσφαιρο για ενάμιση λεπτό, σε συνεντεύξεις που διαρκούν δέκα ή δεκαπέντε λεπτά»!

Ωστόσο ο πρώην προπονητή της Νις ισχυρίζεται ότι ήταν προετοιμασμένος για αυτό: «Όταν είσαι προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν είσαι πολύ εκτεθειμένος. Αλλά με συγχωρείτε, αυτή τη φορά, είναι ακόμα πολύ ιδιαίτερο. Είναι κάθε μέρα. Σήμερα το απόγευμα, θα ετοιμάσω με το επιτελείο μου τις τελικές λεπτομέρειες της αυριανής συνάντησης καθώς και το πλάνο του παιχνιδιού και όταν πάω σπίτι απόψε, θα υπάρχει ακόμα κάτι να συζητήσουμε.»

To Top