ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκλάζερ και η αποβολή του στο ματς με τον Άρη

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Νταν Γκλάζερ έχει μία στιγμή που σίγουρα δεν θα θέλει να θυμάται, απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Έχοντας νικήσει με 2-0 στον πρώτο αγώνα στην έδρα της, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον Άρη για τα προκριματικά του Europa Conference League, τον Αύγουστο του 2022.

Με το σκορ στο 0-0, ο Νταν Γκλάζερ, που βρίσκεται προ των πυλών του ΟΦΗ, υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Ιτούρμπε. Εξαιτίας της θέσης, στην οποία βρισκόταν ο Παραγουανός πρώην μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων (μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα), ο Ισραηλινός αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες από το 57ο λεπτό, με τον Άρη να σκοράρει από την “άσπρη βούλα” για το 1-0 με τον Γκρέι στιγμές αργότερα.

Η «ομάδα του λαού» προκρίθηκε τελικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς ο Ζάχαβι ισοφάρισε σε 1-1 στο 74′ και το γκολ του Ντουκουρέ στο 81′, δεν ήταν αρκετό για να στείλει το ματς στην παράταση, με το 2-1 να είναι τελικό σκορ υπέρ του Άρη, αλλά να μην είναι αρκετό.

Δείτε το video:

To Top