Ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού… αδειάζει διοίκηση και Βασιλακάκη: “Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, ο Άρης πατούσε καλύτερα και είχε ώθηση από τον κόσμο”

Ο Απόστολος Ανδρούτσος, ο 25χρονος γκολκίπερ του Πανσερραϊκού… άδειασε με τις δηλώσεις του τον Βασιλακάκη και τη διοίκηση της Σερραϊκής ομάδας για τις… κορώνες και τις δικαιολογίες που αναζήτησαν μετά την ήττα στο Χαριλάου.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις Σερρών”:

Για τη δική του εμφάνιση: «Δεν έχει καμία σημασία η προσωπική απόδοση από τη στιγμή που δεν πήρες κάτι από το ματς. Θα είχε αξία αν φεύγαμε με το θετικό αποτέλεσμα».

 Για την εμφάνιση της ομάδας: «Σίγουρα στενοχωρηθήκαμε πολύ και αναγνωρίζουμε ότι δεν ήμασταν καλοί. Η ομάδα έχει κάνει μέχρι τώρα τεράστια προσπάθεια και κρατάει την τύχη στα χέρια της γιατί παρόλο που χάσαμε είμαστε πρώτοι».

 Για το τι έφταιξε«Κοιτάξτε, οι παίκτες έχουν την καλή και την κακή μέρα. Εμείς δεν ήμασταν σε τόσο καλή μέρα και σαν μονάδες και σαν ομάδα. Παίζαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε το τελευταίος της χαρτί για την άνοδο και πολλές φορές αυτό το άγχος που έχει ο αντίπαλος μπορεί να του βγει σε καλό.

Οι φίλοι του Άρη από την στιγμή που έβλεπαν ότι η ομάδα τους πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο την έδωσαν και έξτρα ώθηση πράγμα πολύ σημαντικό. Για εμάς δεν μας πήγε από την αρχή το παιχνίδι και δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα αυτό να το αντιστρέψουμε. Ο αγώνες έγινε σε αθλητικά πλαίσια απλά εμείς δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα θέλαμε».

 Για τους φίλους του Πανσερραϊκού:

«Σίγουρα περίμεναν να δούν έναν ανταγωνιστικό Πανσερραϊκό στο Χαριλάου και το καταλαβαίνω απόλυτα. Συνεχίζουμε όμως, είμαστε πρώτοι και πάμε να κάνουμε το απόλυτο των πέντε νικών έτσι ώστε να στεφθούμε πρωταθλητές. Το πρωτάθλημα όμως δεν κρίνεται από ένα ματς και από μια κακή εμφάνιση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που ήρθαν στο Χαριλάου και μας στήριξαν και επίσης ότι τους θέλουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

To Top