Ο Γκουαρδιόλα χειροκροτούσε, η Μπάρτσα “κεντούσε” (photos)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι στο “Καμπ Νόου”, έτσι όπως και πέρσι την απέκλεισε με δύο νίκες στην φάση των “16” του Champions League.

Σκόρερ: 31′ Ράκιτιτς

Γήπεδο: “Καμπ Νόου”, Βαρκελώνη

Διαιτητής: Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία)

Η Μπαρτσελόνα λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6′, όμως η μπάλα από το πλασέ του Νεϊμάρ χτύπησε στο δοκάρι, ενώ οι εκτελέσεις φάουλ του Μέσι στο 16′ και το 27 ήταν άστοχες.

Τελικά το 1-0 ήρθε για τους “μπλαουγκράνα” στο 31′, με τον Ίβαν Ράκιτιτς να σκοράρει με “λόμπα”, έπειτα από την μπαλιά του Λιονέλ Μέσι, ενώ πριν το ημίχρονο (44′) είχε δοκάρι και ο Λουίς Σουάρες.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Σαμίρ Νασρί χωρίς κάποιο λόγο έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Νεϊμάρ, δέχτηκε κίτρινη κάρτα αν και έπρεπε να αποβληθεί, έτσι στο 46′ ο προπονητής του τον αντικατέστησε με τον Χεσούς Νάβας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα έχασε πολλές ευκαιρίες, με τον Τζο Χαρτ να σταματά 5-6 φορές τους αντιπάλους του, όμως στο 78′ ο αντίπαλος τερματοφύλακας έγινε ήρωας. Ο Αγκουέρο κέρδισε πέναλτι από τον Πικέ, το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά απέκρουσε ο Γερμανός τερματοφύλακας, Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Ματιέ, Τζόρντι Άλμπα, Μαστσεράνο, Ράκιτιτς (84′ Ραφίνια), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Ντεμιτσέλις, Κολάροβ, Φερνάντο, Γιαγιά Τουρέ (72′ Μπονί), Μίλνερ (87′ Λάμπαρντ), Νασρί (46′ Χεσούς Νάβας), Νταβίντ Σίλβα, Αγκουέρο.

Πηγή: sport24.gr

To Top