ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Γκουαρντιόλα θέλει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όπως όλα δείχνουν η φετινή θα είναι τελευταία σεζόν του Πεπ Γκουαρντίολα στην Μπάγερν Μονάχου, με τον Ισπανό τεχνικό να ανακοινώνει την τελική του απόφαση τις επόμενες ημέρες.

Όπως είναι λογικό η φημολογία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχει φουντώσει, με πολλά δημοσιεύματα να λένε ότι αυτός θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Στο κόλπο είναι όμως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τον Λουις Φαν Χαάλ μέχρι το 2017, δύσκολα θα συνεχίσει με τον Ολλανδό που δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπο του.

Ο δημοσιογράφος του BBC Γκάχαμ Χάντερ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC αποκάλυψε ότι σύμφωνα με πληροφορίες από τον περιβάλλον του Γκουαρντιόλα, η επιθυμία του είναι να γίνει ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Αν όλα πάνε όπως τα θέλει θα ήθελε να δει τη ζωή του να εξελίσσεται ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μία σειρά από λόγους. Ένας από αυτούς τους λόγους είναι η μεταγραφή του στην ομάδα που δεν έγινε ποτέ στο τελευταίο στάδιο της καριέρας του ως παίκτης. Από τότε επέστρεψε στο Ολντ Τράφορντ ως προπονητής και αισθάνθηκε ότι η ατμόσφαιρα είναι η σωστή για αυτό».

άγγλος δημοσιογράφος είπε επίσης ότι το μακροπρόθεσμο πλάνο του Γκουαρντιόλα, είναι να οδηγήσει την Εθνική Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 2022.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top