Ο Γκουγκουλιάς θυμάται το Χαϊδάρι και εξηγεί γιατί είναι… μονόδρομος η νίκη για τον Άρη

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς, μίλησε για το περασμά του από τον Άρη και τον Πανσερραϊκό αλλά και την αυριανή μεταξύ τους αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Για το ματς: “Σημαντικό το ματς και για τους δύο. Μονόδρομος για τον Άρη η νίκη αν θέλει να έχει ελπίδες για την άνοδο. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνει προβάδισμα ο Πανσερραϊκός για τη πρώτη θέση”.

Για τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων: “Υπάρχει η πίεση και του κόσμου για τον Άρη, αλλά, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Βρέθηκε στη Γ’ και είναι δύσκολο για ολους. Πρέπει να επιστρέψουν γρήγορα. Ο Άρης βασίζεται σε μονάδες, ενώ, ο Πανσερραϊκός έχει καλύτερο σύνολο”.

Για την Καβάλα: “Είναι ύποπτη η θέση της γιατί δεν την υπολογίζει κανείς και μπορεί να κάνει τη ζημιά”.

Για την παρουσία του στον Άρη: “Είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο και κάθε παίκτης θα ήθελε να αγωνίζεται στο σύλλογο. Αγαπώ τον κόσμο και την ομάδα. Και αυτοί με αγαπούν”.

Η κορυφαία του στιγμή στον Άρη: “Το ματς με το Χαϊδάρι. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά το γυρίσαμε με μένα και τον Βελώνη. Και με τη παρουσία του κόσμου καταφέραμε να κερδίσουμε. Και στη Β’ εθνική ο κόσμος μας στήριζε πολύ και ήταν σαν να παίζαμε σε όλα τα ματς εντός έδρας”.

Στους παίκτες για το ματς με Πανσερραϊκό: “Πρέπει να δώσουν το 100% οι παίκτες του Άρη και να δείξουν ότι είναι αφεντικό. Έτσι θα έρθει η νίκη”.

Αν έπρεπε να βρεθεί η ομάδα στη Γ’: “Αν δεν γινόταν να αποφευχθούν τα οικονομικά προβλήματα δεν υπήρχε άλλη λύση. Ήταν μονόδρομος ο υποβιβασμός στη Γ’. Αλλά πρέπει να λυθούν τα προβλήματα για να επιστρέψει η ομάδα καθαρή”.

Για τον κόσμο: “Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα με τέτοιο κόσμο. Παρά τη δυσκολία της κατάστασης και τώρα ο λαός του Άρη ακουλουθεί παντού την ομάδα. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Οι παίκτες οφείλουν να κερδίσουν και για το κόσμο”.

Για το αν θα βρεθεί στο ματς: “Θα προσπαθήσω να παρευρεθώ και μάλλον θα τα καταφέρω. Έχω ζήσει πολλά και με τον Πανσερραϊκό και θα ήθελα να βρεθώ στο γήπεδο να στηρίξω και τις δύο ομάδες. Αν με ρωτήσετε ποια ομάδα θα υποστηρίζω, είμαι από μικρός Άρης οπότε θα υποστηρίζω τον Άρη (σ.σ. γέλια)”.

Για την προπονητική: “Όταν έπαιζα μπάλα έλεγα πως δεν θα γίνω ποτέ προπονητής. Αλλά τώρα που σταμάτησα το ποδόσφαιρο μου λείπουν τα γήπεδα και σκέφτομαι να ασχοληθώ”.

To Top