ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκουγκουλιάς… πείστηκε με την “δεύτερη”, στόχος να προσφέρει και να μην “καεί” η επιλογή του

O Γιώργος Γκουγκουλιάς ανακοινώθηκε χθες από την ΠΑΕ Άρης, ως ο νέος τιμ μάνατζερ, αλλά ουσιαστικά από έπιασε δουλειά αρκετά νωρίτερα, με… αθόρυβο τρόπο για όλες τις υποθέσεις της ομάδας, μιας και δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είχε πολύωρη συνάντηση με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Με τον νέο τεχνικό διευθυντή μίλησαν, είναι κοντά στην ηλικία, έχουν έναν (προφανώς) κοινό κώδικα επικοινωνίας και όλοι περιμένουν να αποτελέσει μια συνεργασία που θα έχει στο “ταμείο” της περισσότερα κέρση, από “ζημίες”.

Παλίκουτσα και Γκουγκουλιάς αναφέρθηκαν στο οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ σκιαγράφησαν όλα όσα έχουν να κάνουν με τις ετοιμασίες ενόψει πρώτης προπόνησης σήμερα, αλλά και με την καθημερινή λειτουργία του τμήματος.

Φυσικά, όσο περνούν οι ημέρες οι δυο άνδρες θα έχουν ακόμα πιο πολλά να πουν σε καθημερινή βάση στο πλαίσιο της ομαλής λειτουργίας του κιτρινόμαυρους τμήματος.

Με βάση όλα τα παραπάνω, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γκουγκουλιάς, είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που “νιώθει” Άρη, όσο λίγοι (η ατάκα του: “το να βάζει γκολ ο Άρης, είναι καλύτερο από σεξ”), δέχθηκε και στο παρελθόν πρόταση για να αναλάβει ρόλο, αλλά αρνήθηκε. Είναι η δεύτερη φορά, την αποδέχθηκε, γεγονός που δείχνει ότι… πείστηκε, κι αυτό λέει κάτι.

Είναι ένα “κομμάτι” του Άρη, γνωρίζει καλά το περιβάλλον, εντός κι εκτός των τειχών. Έχει διάθεση να πετύχει, ακόμη κι αν “τσαλακωθεί”. Αρκεί να μην μην αποτελέσει απλά μια… εφήμερη συνεργασία.

Ο Γκουγκουλιάς στη θέση που αναλαμβάνει μπορεί να προσφέρει. Αρκεί να του δοθούν τα “εφόδια” και σίγουρα να μην αποτελέσει μια επιλογή που θα “καεί”.

To Top