ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Γκρέι θέμα στην Αγγλία: “Πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα στον Άρη, αγνοεί το γκολ μέσα στο 2023”

Θέμα στην Αγγλία έγινε η παρουσία του Αντρέ Γκρέι και ειδικότερα στο ρεπορτάζ της Γουότφορντ, της προηγούμενης ομάδας του…”Πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα, αγνοεί το γκολ μέσα στο 2023″ όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η the72.co.uk.

Αναλυτικότερα σημειώνει για τον Γκρέι ότι: “Η μετακίνηση του Τζαμαϊκανού επιθετικού στον Άρη σηματοδότησε την πρώτη του παρουσία στο ποδόσφαιρο εκτός Αγγλίας. Ξεκίνησε στην Ελλάδα δυνατά με ένα αξιοσέβαστο ρεκόρ. Έχει πετύχει 11 γκολ σε 31 παιχνίδια μέχρι στιγμής, με πέντε από αυτά να έρχονται στο Europa Conference League.

Ωστόσο, μετά από ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Και τα 11 γκολ του Γκρέι μπήκαν στο πρώτο μισό της σεζόν και δεν έχει βρει ακόμα τα δίχτυα το 2023, με το τελευταίο του “χτύπημα” να έρχεται στη νίκη 1-0 επί του Παναιτωλικού στις 29 Δεκεμβρίου”.

Καταλήγοντας υποστηρίζει ότι: “Χωρίς κανένα γκολ στις εννέα τελευταίες εμφανίσεις του στην ελληνική Super League, ο Γκρέι βρέθηκε στον πάγκο τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Έχει κάνει τρεις εμφανίσεις ως αλλαγή, αλλά δεν έχει καταφέρει να πετύχει ένα γκολ”.

 

To Top