Ο Γκόραν Ντράγκιτς ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Ο Γκόραν Ντράγκιτς κοινοποίησε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, διοργανώνοντας ένα μεγάλο event στο οποίο θα συμμετέχουν πολλοί αστέρες του μπάσκετ για τους… τίτλους τέλους.

Ένας σπουδαίος αστέρας του σλοβένικου αλλά και γενικότερα του ευρωπαϊκού μπάσκετ αποφάσισε να βάλει τέλος στην ένδοξη καριέρα του.
Συγκεκριμένα, ο Γκόραν Ντράγκιτς ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση σε ηλικία 37 ετών, ολοκληρώνοντας μια πορεία γεμάτη επιτυχίες στο κορυφαίο επίπεδο, τόσο στη διασυλλογική όσο και στη διεθνή του καριέρα.

Μάλιστα, ο Σλοβένος γκαρντ αναμένεται να διοργανώσει τον Αύγουστο του 2024 ένα μεγάλο διήμερο event έτσι ώστε να γιορτάσει την απόφαση αυτή, το οποίο θα περιλαμβάνει μπόλικους άλλους αστέρες του μπάσκετ και θα ολοκληρωθεί με φιλικό αγώνα προς τιμήν του.
O Nτράγκιτς έκανε μια μακρά πορεία 15 ετών στο ΝΒΑ, έχοντας στο ενεργητικό του κάποιες πραγματικά σπουδαίες χρονιές.

Τα περισσότερα αλλά και τα πιο παραγωγικά του χρόνια τα πέρασε με τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς και αυτή των Μαϊάμι Χιτ, ενώ επίσης αγωνίστηκε σε Χιούστον Ρόκετς, Τορόντο Ράπτορς, Μπρούκλιν Νετς, Σικάγο Μπουλς και Μιλγουόκι Μπακς. Τη σεζόν 2019-20 έφτασε με τους Χιτ στους Τελικούς του ΝΒΑ, αν και η ομάδα του έχασε τον τίτλο από τους Λέικερς.
Παράλληλα, ο 37χρονος είχε μια ακόμη πιο ένδοξη καριέρα με το εθνόσημο της Σλοβενίας, καθώς αγωνίστηκε μαζί της σε πολλές διοργανώσεις και ήταν ο MVP της διοργάνωσης όταν η πατρίδα του κατέκτησε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε μεγάλο τουρνουά, στο Ευρωμπάσκετ του 2017.

To Top