ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Γκότσερ αναδείχθηκε STOIXIMAN.GR MVP της 10ης αγωνιστικής

Ο Τόντρικ Γκότσερ αναδείχθηκε STOIXIMAN.GR MVP της 10ης αγωνιστικής με την καλύτερη επίδοση πολυτιμότερου παίκτη μέχρι τώρα στην STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο 23χρονος Αμερικανός γκαρντ συγκέντρωσε 39 βαθμούς στο ράνκινγκ (29 πόντοι με 8/8 βολές, 6/7 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 10 ριμπάουντ, μια ασίστ, πέντε κερδισμένα φάουλ, τρία φάουλ εναντίνον του, τρία κλεψίματα και ένα λάθος σε 37’ και 4’’ συμμετοχής) στην εντός έδρας νίκη του Κοροίβου επί των Τρικάλων Bc Aries και δήλωσε ότι: «Το… μυστικό όπλο μου είναι οι φίλαθλοι του Κοροίβου και οι συμπαίκτες μου. Επίσης, η αρραβωνιαστικιά μου που ταξίδεψε στην Ελλάδα για να με υποστηρίξει».

«Ο Κόροιβος μπορεί να καταφέρει την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία αυτή την χρονιά και να γίνεται όλο και καλύτερος όσο προχωράει η χρονιά», επισήμανε ο Γκότσερ, που έχει στην ομάδα της Ήλιδας την πρώτη επαγγελματική εμπειρία του.

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 10ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League σε συνδυασμό με την σημαντική εντός έδρας νίκη του Κοροίβου επί των Τρικάλων Bc Aries;

«Σημαίνει πολλά να βραβεύεσαι MVP της εβδομάδας. Αλλά δεν θα είχα κάνει τίποτα χωρίς τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μας. Καθένας από αυτούς έχει μερίδιο στο βραβείο. Αλλά και η νίκη αυτής της εβδομάδας ήταν η πιο σπουδαία και χαίρομαι πολύ που κερδίσαμε».

– Η επίδοση σου στο ματς κόντρα στα Τρίκαλα Bc Aries, 39 βαθμούς στο ράνκινγκ είναι η υψηλότερη μέχρι τώρα στην φετινή σεζόν. Ποιο είναι το «μυστικό» της απόδοσης σου;

«Το… μυστικό μου όπλο είναι οι φίλαθλοι του Κόροιβου και οι συμπαίκτες μου. Αλλά επίσης και η αρραβωνιαστικιά μου που ταξίδεψε στην Ελλάδα για να με υποστηρίξει και χαίρομαι που είχα ένα σπουδαίο παιχνίδι με την παρουσία της».

– Γιατί επέλεξες να αρχίσεις την επαγγελματική καριέρα σου από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Κόροιβο;

«Διάλεξα τον Κόροιβο γιατί ήξερα ότι θα έχω ένα ωραίο ξεκίνημα στην μπασκετική μου καριέρα ως ρούκι.. Η λίγκα είναι από τις δυνατότερες στην Ευρώπη και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία».

– Τι μπορεί να πετύχει ο Κόροιβος την φετινή αγωνιστική χρονιά;

«Ο Κόροιβος μπορεί να καταφέρει την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία αυτή την χρονιά. Και να γίνεται όλο και καλύτερος όσο προχωράει η χρονιά. Οι προπονητές και οι παίκτες είναι πολύ άνετοι και μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα τώρα αλλά και στο μέλλον».

 

To Top