ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο “Γολγοθάς” του Τσουμάνη: Οι 5 άσχημες φετινές του στιγμές…

Αν υπήρχε Όσκαρ… ατυχίας στο ποδόσφαιρο, για τον φετινό Άρη, δικαιωματικά θα έπρεπε να απονεμηθεί στον Νίκο Τσουμάνη!

Οι φόβοι για τον 26χρονο αμυντικό επιβεβαιώθηκαν, καθώς τραυματισμός του στη χθεσινή πρωινή προπόνηση θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις με πέντε εβδομάδες. Θλάση τετρακεφάλου η διάγνωση της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε.

Μια χρονιά που ο αριστεροπόδαρος αμυντικός του Άρη θα θέλει πολύ γρήγορα να αφήσει πίσω του και να βγει από αυτήν, ακόμα πιο δυνατός. Τα άσχημα… μαντάτα για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει φέτος, έκαναν την εμφάνισή τους από την αρχή της σεζόν, με την «Αrena Press» να ξετυλίγει το «κουβάρι» των άτυχων στιγμών του 26χρονου μπακ.

Αρχές Οκτωβρίου με το πρωτάθλημα να μην έχει ακόμα ξεκινήσει υποβάλλεται σε εγχείριση στο ισχίο, η οποία τον κρατάει στα… πιτς, για περίπου 1,5 μήνα. Άμα τη επιστροφή του, σε μία προπόνηση τραυματίζεται σε έναν από τους σπονδύλους στη μέση και μένει εκτός ξανά, για περίπου δύο εβδομάδες.

Η κακοδαιμονία συνεχίστηκε. Στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τραυματίζεται εκ νέου, αυτή τη φορά στον ώμο. Εκτός για περίπου 20-25 μέρες. Επιστρέφει ξανά, αλλά μία πνευμονία ελαφριάς μορφής τον… ρίχνει στο κρεβάτι. Πέντε μέρες κλινήρης στο νοσοκομείο και 13 περίπου μέρες κατ΄οίκον, με μηδέν προπονήσεις, όλο εκείνο το διάστημα. Και εκεί που πίστεψε πως όλα τελείωσαν, ήρθε ο χθεσινός του τραυματισμός σε μία ανύποπτη φάση στην προπόνηση. Εκτός για περίπου τέσσερις με πέντε εβδομάδες, με τον «Γολγοθά» του 26χρονου ποδοσφαιριστή να συνεχίζεται…

To Top