ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Γουάιτ δεν ξεχνάει τον Άρη: “Στην Ελλάδα ωρίμασα και έμαθα το παιχνίδι καλύτερα”

Από το Λας Βέγκας ο Οκάρο Γουάιτ έφυγε με συμβόλαιο στους Χιτ και ήδη βρίσκεται στη Σάουθ Φλόριντα, ξεκινώντας προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος για το τρέινινγκ καμπ του φθινοπώρου, εκεί όπου θα τα δώσει όλα για να κερδίσει την παρουσία του στο ΝΒΑ.

Ο Γουάιτ σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα του Φλόριντα Στέιτ, του πανεπιστημίου από το οποίο αποφοίτησε, υπογράμμισε πως “νιώθω πως αυτή είναι η ευκαιρία μου και θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Είμαι ευλογημένος που ο Θεός μου έδωσε αυτή την ευκαιρία, να υπογράψω συμβόλαιο με τους Χιτ και να έχω πίστη στις δυνατότητές μου. Είμαι έτοιμος να μπω μέσα στο πρόγραμμά τους, να εξοικειωθώ με τους προπονητές. Παραμένω ταπεινός γιατί ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει, όλα μπορούν να συμβούν”.

Νιώθει ότι έκανε καλή εντύπωση στους προπονητές των Χιτ, τον Έρικ Σπόελστρα και τον Τζόουαν Χάουαρντ. “Δεν είμαι σίγουρος για τα πλάνα τους, αλλά θα πω ότι το πρώτο πράγμα για μένα είναι ότι μπορώ να παίξω άμυνα σε πολλές θέσεις”, επεσήμανε ο Γουάιτ και αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην Ελλάδα: “Στην Ελλάδα υπήρχαν πολλά ψηλά κορμιά και δυνατοί παίκτες. Το παιχνίδι είναι πιο χαμηλού ρυθμού, κατοχή με κατοχή. Η Ελλάδα με βοήθησε να ωριμάσω και να καταλάβω το παιχνίδι καλύτερα. Με αυτό το μομέντουμ που είχα πορεύτηκα αυτό το καλοκαίρι”.

To Top