ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Γουάιτ επιβεβαίωσε στην Washington Post ότι έρχεται στην Ευρώπη!

Με δηλώσεις του στην Washington Post ο μεταγραφικός στόχος του Άρη, Άαρον Γουάιτ επιβεβαίωσε ότι την επόμενη χρονιά θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και όχι στους Ουίζαρντς που τον επέλεξαν στο Νο49 του φετινού ντραφτ.

Ο απόφοιτος του Αϊόβα, τον οποίο τσεκάρει ο Δημήτρης Πρίφτης, εξήγησε στην εφημερίδα της Ουάσινγκτον πως “το θέμα είναι ότι αν πάω στο τρέινιγκ καμπ και δεν κατάφερνα να μπω στην ομάδα, θα έπρεπε να κοπώ και έτσι οι Ουίζαρντς θα έχασαν τα δικαιώματά μου. Γι’ αυτό πιθανότατα θα παίξω στην Ευρώπη. Είμαι σε συζητήσεις με τον ατζέντη μου (Κρις Έμενς, Όκταγκον) και με τη διοίκηση των Ουίζαρντς για να βρούμε την καλύτερη κατάσταση για μένα”.

Πρόσθεσε ο Γουάιτ πως “το θετικό στοιχείο είναι και εγώ και οι Ουίζαρντς νιώθουμε συνέταιροι. Θα είμαι μέλος της ομάδας στο μέλλον, απλώς μάλλον θα γίνει την επόμενη χρονιά και όχι αυτή. Το καταλαβαίνω αυτό. Θέλω να μπω σε μια κατάσταση όπου θα μπορώ να παίξω και να αναπτυχθώ, ώστε να είμαι δυνατότερος επιστρέφοντας στο καμπ, το σάμερ λιγκ και το τρέινιγκ καμπ την επόμενη χρονιά, να είμαι έτοιμος να συνεισφέρω”.

To Top