Ο Γουεμπανιαμά στους 10 πιο προβεβλημένους παίκτες στα social media του NBA

Η φρενίτιδα που έχει προκαλέσει το φαινόμενο που ακούει στο όνομα Βικτόρ Γουεμπανιαμά δεν έχει προηγούμενο. Κι αυτό γιατί ο Γάλλος σέντερ, που θα είναι το Νο1 pick στο NBA Draft 2023, ανάγκασε τη Λίγκα να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Μετροπολιτάν στο εγχώριο πρωτάθλημα, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να τον παρακολουθεί μέσω του League Pass, πριν καλά καλά ενταχθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Κάπως έτσι, προέκυψε το εξής παράδοξο, αφού ο Γουεμπανιαμά βρέθηκε μέσα στους δέκα πιο προβεβλημένους παίκτες στα social media του NBA, χωρίς καν να είναι παίκτης του ΝΒΑ.

Πρώτος και με τεράστια διαφορά στη σχετική λίστα είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που συγκέντρωσε 1.3 δισεκατομμύρια views. Ακολουθεί με 881 εκατομμύρια views ο Στεφ Κάρι, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Λούκα Ντόντσιτς με 736 εκατομμύρια. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στην πέμπτη θέση με 522 εκατομμύρια, την ώρα που ο Γουέμπι είναι όγδοος με 350 εκατ. views, αφήνοντας πίσω του τον Τζόρνταν Πουλ, αλλά και τον back-to-back MVP της Λίγκας, Νίκολα Γιόκιτς.

To Top