ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γουλιέλμος έχει όλη την πίεση πάνω του, καλείται να δώσει άμεσα λύσεις

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος καλείται να βρει άμεσα λύσεις σε οικονομικό επίπεδο, προκειμένου να διατηρήσει η ΚΑΕ την συνέπειά της στις πληρωμές, όπως έκανε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν προβλεπόμενα έσοδα άμεσα λόγω της αγωνιστικής απραξίας.

Το… σαφάρι για την εύρεση χορηγών συνεχίζεται, αλλά το οικονομικό περιβάλλον του μπάσκετ δεν είναι το καλύτερο δυνατό, ειδικά μετά τα όσα έχουν συμβεί φέτος στο πρωτάθλημα.

Αυτό μπορεί να είναι ένας σημαντικός λόγος για να μην προκύπτουν προς το παρόν συμφωνίες, αλλά από την άλλη πλευρά οι υποχρεώσεις τρέχουν και πρέπει να εξυπηρετούνται, είτε αφορούν οφειλές για τη φετινή ομάδα (τις δύο τελευταίες δόσεις συμβολαίων στους παίκτες), είτε αφορούν παλιότερα χρέη προς παίκτες και προπονητές.

Υπάρχουν ήδη στα γραφεία της ΚΑΕ εξώδικα από πιστωτές που ζητούν τα χρήματά τους, προφανώς και θα “πάνε” αρκετοί και στην κατάπτωση της εγγυητικής και όλο αυτό το κλίμα δημιουργεί μεγάλη πίεση στον Γουλιέλμο, που καλείται να βρει τρόπο να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα και παράλληλα να βρει τρόπο να άρει το απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA.

To Top