ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γουλιέλμος για την επόμενη μέρα μετά την Πάτρα και τον Super 3

Για την κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα του Άρη αλλά και τη σχέση της διοίκησης με τον Super 3 αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης στο Sportime: «Εγώ είμαι Αρειανός και δεν δέχομαι η ομάδα μου να χάνει ποτέ. Ο Άρης είναι Άρης», ήταν το πρώτο του σχόλιο με αφορμή τη τοποθέτησή του περί «ντροπής» για την εμφάνιση στο «Δ. Τόφαλος», την βαριά ήττα (86-65) από τον Προμηθέα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου πέντε μέρες μετά από τον αποκλεισμό από το BCL από τη Νίζνι.

Για την σχέση του με τον Βαγγέλη Αγγέλου: «Με τον κ. Αγγέλου έχουμε μία υπέροχη συνεργασία και λειτουργούμε σαν ένα με το ίδιο «πιστεύω». Ο Άρης είναι μια… χημική ένωση που θα δέσει και θα φέρει τα αποτελέσματα που πρέπει. Για αυτό και το καλοκαίρι με δεδομένο το πρόβλημα με το απαγορευτικό κάναμε διετή συμβόλαια σε όλους τους παίκτες».

«ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ SUPER 3»

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε προ διημέρου ο Super 3 θέτοντας ερωτήματα προς τον Δημήτρη Γουλιέλμο, ο τελευταίος απάντησε: «Δεν έχουμε καμία κόντρα και αν χρειαστεί θα έχω συνάντηση μαζί τους. Από τη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα δουλεύω καθημερινά με στόχο ζωής να αναστήσω την ομάδα. Θα κάνω οτιδήποτε ώστε να είναι πρωταγωνιστής στις μπασκετικές εξελίξεις».

Για την επόμενη μέρα: «Μίλησα εκτός από τον κόουτς και με τους παίκτες. Έχουν αναλογιστεί τις υποχρεώσεις τους και η ομάδα είμαι σίγουρος πως θα εμφανιστεί βελτιωμένη στο Λαύριο και ας ελπίσουμε πως θα φύγει με τη νίκη».

To Top