ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γουλιέλμος δεν παρεκκλίνει της προτεραιότητάς του…

Ο Άρης έκλεισε το θέμα προπονητή, θα ολοκληρώσει και δύο κινήσεις για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς, με τις επικείμενες συμφωνίες με τους Μπορίς Νταλό και Δημήτρη Βεργίνη, ωστόσο αυτό που έχει σαν προτεραιότητα ο Δημήτρης Γουλιέλμος είναι η διευθέτηση των οφειλών και η επίτευξη διακανονισμών.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Δεν υπάρχει περίπτωση να παρεκκλίνει ούτε εκατοστό από αυτή την προτεραιότητα ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, γιατί θέλει η εταιρεία του να εξυπηρετήσει τους διακανονισμούς με όλους τους πιστωτές, βάζοντας σε μια σειρά όλες τις εκκρεμότητες, με ένα χρονοδιάγραμμα πληρωμών σε βάθος τετραετίας.

Ο Άρης μπαίνει σε “μνημόνιο” από την προσεχή αγωνιστική περίοδο, διότι πολύ απλά δεν γίνεται διαφορετικά, αν θέλει να μην χρεωκοπήσει.

Το “μνημόνιο” δεν αφορά μόνο τους διακανονισμούς των χρεών που έχουν δημιουργηθεί από την ανυπαρξία της διοίκησης Λάσκαρη, αφορά και τις οφειλές προς το δημόσιο με ρυθμίσεις που θα αναζητηθούν μέσω νόμων, αφορά και το αγωνιστικό κομμάτι.

Το μπάτζετ του Άρη την επόμενη χρονιά δεν πρόκειται να ξεφύγει πάνω από τα 350.000 ευρώ. Αυτό είναι το “ταβάνι” των χρημάτων που θα μπορέσει να διαχειριστεί ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος φυσικά και γνωρίζει όλα αυτά τα δεδομένα, όπως του τα ανέλυσε ο Γουλιέλμος.

To Top