ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γουλιέλμος ζήτησε και πήρε τις παραιτήσεις των υπαλλήλων της ΚΑΕ

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος θέλει να βάλει σε μια σειρά τα πάντα που αφορούν την ΚΑΕ και στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών ζήτησε από τους υπαλλήλους των γραφείων τις παραιτήσεις τους ώστε να επαναξιολογήσει όλες τις συμβάσεις από μηδενική βάση.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Προς τιμήν τους οι υπάλληλοι της ΚΑΕ αποδέχθηκαν το αίτημα του νέου ιδιοκτήτη, του έδωσαν τις παραιτήσεις τους και πλέον ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα προχωρήσει στην επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων, με όρους που θα μπορεί η ΚΑΕ να εξυπηρετήσει.

Ήταν κάτι που θεωρεί απαραίτητο, διότι η ΚΑΕ για να μπορέσει να επιβιώσει θα πρέπει να έχει ιδιαίτερα “σφιχτή” οικονομική πολιτική, όχι μόνο σε ότι αφορά το ρόστερ της επόμενης χρονιάς ή τους διακανονισμούς των οφειλομένων προς τους πιστωτές της, αλλά στην γενικότερη λειτουργία της.

Προφανώς και οι υπάλληλοι της ΚΑΕ που έχουν βάλει πλάτη το προηγούμενο διάστημα διατηρώντας ενεργή τη λειτουργία της εταιρείας σε πολύ άσχημες συνθήκες, αντιλαμβάνονται το σκεπτικό του νέου ιδιοκτήτη και είναι απολύτως συνεργάσιμοι.

To Top