ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γουλιέλμος πρέπει αύριο να πληρώσει 90.000 ευρώ, δεν υπάρχει άλλος χρόνος

Επειδή ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και η υπομονή όλων εξαντλείται, ο Δημήτρης Γουλιέλμος μέσα σε αυτό το κλίμα ενότητας που έχει δημιουργηθεί εδώ και 7-10 μέρες από τους οργανωμένους πρωτίστως και εν συνεχεία από τους υπόλοιπου φορείς, θα πρέπει να πληρώσει αύριο όλα όσα πρέπει, για να εμφανιστεί η ομάδα με καλύτερο πρόσωπο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Δεν αρκεί το… διαφορετικό πρόσωπο. Ο Άρης πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ του άμεσα, να έχει δύο παίκτες με το Περιστέρι και την ομάδα που αγωνίζεται πληρωμένη.

Προφανώς και η εικόνα που παρουσίασαν παίκτες και προπονητές κόντρα στον Ήφαιστο είναι αποκαρδιωτική, αλλά σημασία έχει πλέον μόνο ένα: Να παρουσιαστεί ο Άρης ως κανονική ομάδα με το Περιστέρι και να διεκδικήσει τη νίκη.

Ο Γουλιέλμος πρέπει να πληρώσει περίπου 45.000 ευρώ στους παίκτες (έχει πληρωθεί ήδη ο Μόρις) για τον δεύτερο μήνα των συμβολαίων τους.

Πρέπει να πληρώσει περίπου 18.000 ευρώ στην εφορία για να συμπληρωθεί το ποσό που έδωσε ο Ερασιτέχνης, ώστε να εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα.

Πρέπει να πληρώσει τον Κάιλ Γουίβερ και τον δικηγόρο του ένα ποσό κοντά στα 18.000 ευρώ για να αρθεί το μοναδικό ban που υπάρχει σήμερα.

Αυτά όλα πρέπει να γίνουν Δευτέρα – Τρίτη, ώστε άμεσα να έρθουν δύο παίκτες που θα βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας. Δεν πρέπει να έρθουν απλώς δύο παίκτες. Πρέπει να έρθουν δύο παίκτες καλύτεροι του Τάλτον και του Γκάγκιτς και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη να παρουσιάσει ο Άρης καλύτερη εικόνα.

To Top