ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Γουότερς εξήγησε την λογική του Άρη: “Μας αξίζει το 20-6, δεν σημαίνει τίποτα στα πλέι οφ!”

Το πολύ καλό είναι ότι ο Άρης μπαίνει στα πλέι οφ ως τρίτος με ρεκόρ 20 νίκες και 6 ήττες. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι όλοι γνωρίζουν πως αυτή η επίδοση πλέον δεν σημαίνει τίποτα ενόψει των πλέι οφ! Ο Ντομινίκ Γουότερς εξήγησε την λογική του Άρη.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ μιλώντας για τις 20 νίκες, που συνιστούν την δεύτερη καλύτερη επίδοση στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, ίδια με αυτή του 1992-93 επί Γιαννάκη και Τάρπλεϊ, τόνισε πως “είναι κάτι που μας αξίζει. Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε βάλει ως στόχο τις 20 νίκες. Αντιλαμβανόμαστε την ιστορία αυτού το επιτεύγματος. Οι κορυφαίες ομάδες, φτάνουν σε έναν τέτοιο αριθμό νικών. Είμαστε χαρούμενοι που το πετύχαμε, αλλά τελείωσε και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στα πλέι οφ”.

Για τα πλέι οφ και την σειρά με την Κηφισιά ο Γουότερς σχολίασε: “Πετύχαμε τον στόχο των 20 νικών, αλλά δεν σημαίνει τίποτα στα πλέι οφ. Πρέπει να αποδείξουμε την ποιότητα μας. Είναι μία… διαφορετική σεζόν. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε” και πρόσθεσε: “Τις τελευταίες εβδομάδες χρειάστηκε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Ο προπονητής μας προετοιμάζει σωστά και μας δίνει χρόνο για ξεκούραση. Θα μπορούσε να είναι περισσότερος βέβαια. Εχουμε αλλάξει κάποια πράγματα εν όψει των πλέι οφ, που μπορεί να μας φανούν χρήσιμα. Πρέπει να προσθέτεις πράγματα, ώστε να κάνεις κάτι διαφορετικό στα πλέι οφ”.

To Top