ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Γουότερς μπλογκΑΡΗ στον ΕΣΑΚΕ: “Δύσκολη στιγμή για μας, αλλά ανυπομονούμε να παίξουμε στην έδρα μας”

Τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Άρη μετά τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τραυματισμούς και απουσίες και αυτό υπογράμμισε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ ο Ντομινίκ Γουότερς.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ έγραψε: “Προερχόμαστε από δύο σκληρές ήττες για μας. Μας έλειψαν αρκετά παιδιά… Κάποιοι συμπαίκτες μου ήταν άρρωστοι την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο Ξανθόπουλος εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό. Αντιμετωπίσαμε αρκετά εμπόδια. Ο Δίπλαρος ήταν άρρωστος, ο Μπίλι ο οποίος είναι συγκάτοικός μου αλλά τον άλλαξαν δωμάτιο εγκαίρως οπότε δεν κόλλησα και εγώ, το ίδιο, ο κόουτς είναι άρρωστος, ο Ζάρας τραυματίστηκε, ο Τζαμέλ (Χάγκινς) εξακολουθεί να είναι εκτός, οπότε είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Παρόλα αυτά προσπαθούμε να παραμείνουμε θετικοί, δουλεύουμε σκληρά και ποτέ δεν ξέρεις…

Παίζουμε στην έδρα μας και ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι. Αυτή είναι η ομορφιά των πλέι οφ, ότι δεν έχεις πολύ χρόνο να σκεφτείς τι έγινε στα προηγούμενα ματς γιατί σχεδόν αμέσως δίνεις τον επόμενο αγώνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στα νέα μας δεδομένα και να παρουσιαστούμε δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που θα παίξουμε ξανά μπροστά στους φιλάθλους μας. Είναι εξαιρετικά υποστηρικτικοί, μας δίνουν ενέργεια, μας δίνουν εξτρά κίνητρο και ελπίζω να γεμίσουν και πάλι τις εξέδρες και να τους ανταμείψουμε με την εμφάνισή μας.

Πέρα από τα αγωνιστικά, όσο ήμασταν στην Αθήνα κατάφερα να βρεθώ με τον παλιό μου φίλο, Ματ Λοτζέσκι και την οικογένειά του για λίγο. Νιώθω πάντα όμορφα όταν τους βλέπω. Έπαιξα με τα παιδιά του… Τώρα έχει και ένα νέο μέλος η οικογένεια, τον Τζάκσον. Ο Ματ έχει τρία αγόρια. Χάρηκα που τον είδα, που μιλήσαμε για μπάσκετ και κυρίως χάρηκα για το γεγονός ότι πλέον είναι απόλυτα υγιής και παίζει ξανά καλά. Όταν είναι υγιής παίζει πάντα καλά, για αυτό άλλωστε είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Στα της Θεσσαλονίκης, θα ήθελα να πάω στον αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, αλλά δεν μπορώ γιατί έχουμε προπόνηση. Στα πλάνα μου για το βράδυ της Κυριακής είναι να πάω να δω την ταινία «Captain America: Civil War», ώστε να κάνω κάτι διαφορετικό που δεν αφορά το μπάσκετ, αν και όλη μου η προσοχή είναι πάντα εστιασμένη στο μπάσκετ.

To Top