ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Γουότερς στο PRESSARIS: “Ο κόουτς Σάββας προπόνησε το… μυαλό μου για το σουτ! Είμαι πιο επιθετικός και βρήκα ισορροπία…”

Ο Ντομινίκ Γουότερς πήρε από το… χέρι τον Άρη και τον οδήγησε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όντας ο κορυφαίος στην σειρά με την Κηφισιά. Είναι ο πιο σταθερός παίκτης των κίτρινων μέσα στο 2016 και αποκαλύπτει στο PRESSARIS το γιατί συμβαίνει αυτό και τι έχει αλλάξει.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ έκανε ένα μικρό φλας μπακ στον δεύτερο αγώνα με την Κηφισιά σχολιάζοντας πως “ξέραμε ότι πρόκειται για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με υψηλή ένταση, όπως ήταν και το πρώτο, αλλά είχαμε αυτοπεποίθηση ότι θα το κερδίζαμε. Ήταν ενθουσιασμένοι (οι παίκτες της Κηφισιάς) στο ημίχρονο, αλλά το παιχνίδι δεν τελειώνει τότε. Ευχαριστούμε τον Θεό που κερδίσαμε και αυτό το παιχνίδι και προχωράμε”.

Μίλησε πολύ σωστά όταν η κουβέντα πήγε στο αυτοκαλάθι του Ζερμέιν Μάρσαλ, τονίζοντας πως “είναι πολύ σπάνιο αυτό που έγινε. Δεν μιλήσαμε μετά τον αγώνα… Όταν αποβλήθηκα και ήμουν στα αποδυτήρια, τον είδα εκεί, ήταν πολύ άσχημα. Τον συμπονούμε, γιατί είμαστε όλοι παίκτες και αυτό έγινε είδηση σε όλον τον κόσμο. Ξέρουμε ότι αισθάνεται άσχημα, αλλά το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να προχωρήσει και να κοιτάξει την επόμενη χρονιά”.

Για την παρουσία του Άρη στα ημιτελικά σχολίασε πως “έχουμε μεγάλους στόχους, θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, να παλεύουμε μέχρι το τέλος σε όλα τα παιχνίδια”.

waters_afixi_kifisia_aris_g2

Ρωτήθηκε αν νιώθει και ο ίδιος ότι ο κόσμος βλέπει πλέον έναν διαφορετικό, πολύ καλύτερο Ντομινίκ Γουότερς και απάντησε: “Είμαι ο ίδιος παίκτης, απλά έμαθα την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, έμαθα καλύτερα το παιχνίδι και βελτιώθηκα, όπως όλοι μας σαν ομάδα. Ξέρω πλέον που πρέπει να βρίσκομαι, ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές μου, είτε όταν πρέπει να σκοράρω, είτε όταν πρέπει να πασάρω. Είμαι πιο επιθετικός, βρήκα καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην πάσα και το σουτ. Ο κόουτς Σάββας (Καμπερίδης) πραγματικά με έχει βοηθήσει πολύ, προπονώντας το… μυαλό μου για το σουτ μου, να το ψάχνω περισσότερο, γιατί είμαι καλός σουτέρ. Έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο ότι έχω αλλάξει το μυαλό μου σε αυτό το κομμάτι. Προσεύχομαι στον Θεό να συνεχίσω να βάζω αυτά τα σουτ”.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στην αυτοπεποίθηση που τον οδηγεί πλέον στο πρωτάθλημα: “Από το λύκειο παίζω καλά στα μεγάλα παιχνίδια, θέλω τη μπάλα στο τέλος! Έτσι κέρδισα τον Άρη πέρσι με τον Κολοσσό και γι’ αυτό είμαι εδώ φέτος. Το ίδιο θέλω να συνεχίσω να κάνω, για να γίνω ο καλύτερος”.

To Top