Ο Γουότκινς κερδίζει την παραμονή του

Ο Ντάριλ Γουότκινς θα παίξει στο φιλικό με τη Καβάλα, θα ακολουθήσει την αποστολή του Άρη στη Ρωσία για το τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξει και στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Δείχνει να κερδίζει μέρα με τη μέρα το συμβόλαιό του, όμως οι κίτρινοι έχουν πάντα ανοικτά τα μάτια τους στην αγορά…

Ο Αμερικανός σέντερ είναι γεγονός πως καταβάλει καθημερινά μεγάλη προσπάθεια, ώστε να βγάλει στο παρκέ όσα στοιχεία θέλει να δει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Είναι βελτιωμένος σε σχέση με την αγωνιστική του κατάσταση στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Η συνεχής βελτίωσή του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στην αγορά – αμερικανική ή κοινοτική – για τα διαθέσιμα χρήματα της διοίκησης, καθιστούν τον Γουότκινς φαβορί για να υπογράψει συμβόλαιο.

Μπροστά του ο 26χρονος σέντερ έχει άλλες τρεις ευκαιρίες να δείξει ότι μπορεί να μείνει στην ομάδα, αλλά ακόμα κι αν δεν πείσει, είναι πολύ πιθανό να μην φύγει, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο.

Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο μοιάζει πλέον πολύ πιθανό να δηλωθεί κανονικά στο ρόστερ ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα κυπέλλου της 12ης Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο.

Αν μάλιστα το πρωτάθλημα της Α1 ξεκινήσει στις 15 του μηνός όπως είναι προγραμματισμένο, τότε είναι δεδομένο πως ο Άρης θα ξεκινήσει με σέντερ τον Γουότκινς.

To Top